Huszonkét percnyi Days Gone játékmenet [VIDEO]

A Sony Interactive Entertainment Bend Studio játéka a 2019-es év első nagyobb PlayStation 4-exkluzívjaként nagy kihívás előtt áll.

A megjelenése napján ugyanis kapásból három AAA játékkal kell farkasszemet néznie (az Electronic Arts/BioWare párostól az Anthem, a Deep Silver (THQ Nordic)/4A Gamestől a Metro Exodus, míg a Microsoft/Sumo Digitaltól pedig a Crackdown 3 fog ugyanis vele egy napon kijönni), de nem nagyon van aggodalomra ok – a 2018-ról való elhalasztás ugyanis eléggé kifizetődőnek tűnik a még a Tokyo Game Show-ról származó játékmenet alapján. (És emiatt most előre szólunk, hogy japán kommentár is lesz.)

A játékmenetben a túlélés – ahogyan eddig is – kulcsszerepű, de most végre nem egy összeszerkesztett, E3-as trailerről van bemutatóról van szó, így jobban is megvizsgálhatjuk a Bend PlayStation 4-exkluzívját.

A megjelenés február 22-én lesz esedékes, és mivel a Sony nem nagyon nevezetes arról, hogy halaszt, el is várhatjuk tőlük, hogy azon a pénteken tényleg a boltokban legyen a Days Gone.

Forrás: Jeuxvideo-Live

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu