Üveg: különleges poszteren láthatjuk Bruce Willis karakterét M. Night Shyamalan filmjéhez

MOZI HÍREK – Már azt is tudjuk, hogy hívják majd a „szuperhős” karakterét…

Új, egyedi, művészi poszteren láthatjuk Bruce Willis karakterét az Üveg című filmben, amely most egyértelműen arra utal, amit eddig csak sejteni lehetett: főszerepet kap majd a M. Night Shyamalan filmjében.

Willis egy nagyon rövid kameóban szerepet a Széttörve című pszichothriller legvégén,  amelyben James McAvoy egy meghasonlott, többféle személyiséggel rendelkező sorozatgyilkost alakított. Ebből a teljesen váratlan kameóból, no meg a későbbi hírekből is derült ki, hogy a Széttörve valójában egy trilógia második része, lévén ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Sebezhetetlen, továbbá készül már a folytatás, az „Üveg” című film is. Annyit már eddig is tudtunk, hogy Willis ismét szerepel majd a folytatásban, de az nem volt világos, hogy mennyire kap központi szerepet, illetve az is ismeretlen volt, hogy mi lesz a „szuperhős” neve.

Nos, egy különleges poszternek köszönhetően most már szinte biztos, hogy a mostanában eléggé hanyatló karrierű Bruce Willis lesz a film tényleges főszereplője, továbbá a nevét is tudjuk: The Overseer, amelynek magyar fordítása még nem ismert, de angolul elvileg „Gondnokot”, vagy „Felügyelőt” (nem rendőrségi értelemben) jelent. Azért is nehéz lefordítani, megy egyelőre semmilyen információ sincs arra nézve, hogy mi jelent majd ez a név. A James McAvoy által alakított tudathasadásos gyilkos neve később „Vadállat” volt, míg Elijah Price neve Mr. Üveg volt. (Innen is az új film címe, amelynek Samuel L. Jackson ismét negatív főszereplője lesz.)

Bruce Willis egyébként először David Gunnként szerepelt a 2001-es Sebezhetetlen című filmben, ahol fokozatosan fedezte fel szuperhős képességeit, miközben a tolószékes Elijah Price vált a film főgonoszává. Azóta a szuperhősfilmek Hollywoodban igazi trenddé váltak, így M. Night Shyamalan rendező számára remek lehetőséggé válik, hogy egy különleges, a szokásos Marvel és DC képregényektől teljesen eltérő szuperhősfilmmel lepje meg a nagyérdeműt. A Széttörve nagy visszatérés volt a korábban kicsit megfakult renoméjű rendező számára, reméljük, ezzel a harmadik filmmel csak erősíteni fogja rendezői karrierjét.

Forrás: movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu