Hitman 2: új, 1v1 játékmóddal erősít! [VIDEO]

A Ghost Mode online kompetitív módként igyekszik megnyújtani az IO Interactive játékának élettartamát.

„A 47-es ügynök a világ legveszélyesebb bérgyilkosa, és az egyetlen, aki hozzá hasonló szinten van képességek, a lopakodás és a kivitelezés esetében… az ő maga. A Ghost mód két játékosnak teszi lehetővé azt, hogy egymással online megküzdjenek: 47-es ügynökként egy mérkőzés során a legtöbb célpont kiiktatása lesz a céljuk. Minden menet elején a játékosok egymás mellől indulnak, és versenyezniük kell, hogy gyorsabban és tisztábban megöljék a célpontokat, miközben a fegyvereket, tárgyakat, kosztümöket, és a „szellem ládákat” kihasználják a teljes küldetés teljesítéséért.

Az egyedi csavar a Ghost módban az, hogy a játékosok egyszerre vadásznak a célpontokra ugyanazon a helyen. A másik karaktert szellem formájában láthatják és az eredményeiket is figyelemmel követhetik a sajátjukkal szemben, de mégis egymástól eltérő valóságban vannak: a vetélytárs cselekedetei nem hatnak rá. A Ghost módban az nyer, aki először megöl öt ellenfelet,” írja a sajtóközlemény.

Ebből mindössze egyetlen dolgot kell elmagyarázni: az angolul ghost crate névre hallgató „szellem ládákat” – ezek olyan dobozok lesznek, amiben a bérgyilkoláshoz szükséges és hasznos tárgyakat megtaláljuk, és ezzel előnyre tehetünk szert a vetélytársunkkal szemben, aki ránk közvetlenül nem fog tudni hatni. A saját képességeinken múlik a győzelem.

A Hitman 2 november 13-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu