A Trónok harca sztárja lehet a következő James Bond?

MOZI HÍREK – Elképzelhető, hogy Richard Madden, a Trónok harcának volt sztárja lesz a következő James Bond, ha hinni lehet azoknak a pletykáknak, amelyek állítólag egy Barbara Broccoli (a James Bond filmek producernője) közeli forrástól származnak. Korábban Idris Elbáról beszéltek, de szóba került már Henry Cavill és Tom Hardy neve is. Most pedig Richard Madden mertült fel, aki a Trónok harcában Robb Stark emlékezetes szerepét játszotta el.

Nem akarunk spoilerkedni (hátha még nem láttatok a Trónok harca harmadik évadot) de azt hiszem, mindenkinek megmaradt az emlékezetében Robb Stark karaktere. Emiatt is érdekes választás Madden, de ne felejtsük el, hogy már játszott James Bond-szerű filmben is (igaz, nem főszerepet): épp a már említett Idris Elba mellett játszotta egy fiatal hacker szerepét a végül sok helyen nem (nálunk sem) forgalmazott Bastille nap című filmben.

Barbara Broccoli még nem nyilatkozott semmit az ügyben, az viszont már biztos, hogy nem csinálnak női színészt Bondból – ezt nemrég erősítette meg a producernő.

Másik Bond-információnk, hogy a Danny Boyle utáni új rendező Cary Fukunaga lesz, aki az HBO True Detective című sorozatát rendezte, illetve nemrég a Maniac-ot, amely Netflixre készült.

FORRÁS: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu