Unholy: kőkemény horror-FPS készül a Painkiller fejlesztőitől! [VIDEO]

Horror, akció, kaland és lopakodós elemeket is ötvöz a 2019-ben várható FPS, amelyet a híres horror FPS, a Painkiller, a Gears of War és a rövidesen PlayStation Plus-ként várható Bulletstorm veterán fejlesztői készítenek!

Igazi bombaként robbant nálam a 3Djuegos híre: a 2019-ben a horrorrajongók számára igazi FPS csemege érkezik, amely olyan klasszikus alkotásokat pipálhat le, mint a már említett Painkiller, az id Software-féle DOOM, vagy a FEAR-sorozat – az Agony nevű rosszemlékű borzadályról már nem is beszélve. A Duality Games konkrétan azt ígérte, „hogy sokféle módszerrel érvényesülhetünk”, miközben egy groteszk, rémálomszerű városban barangolunk.

A főszereplő is teljesen rendhagyó. Felejtsd el a szuperkommandósokat, Lara Croft utánzatokat, és a többi szokásos akciójáték karaktert: az Unholy-ban egy anyát alakítunk, aki a fiát keresi, akit idegen lények raboltak el és egy sötét bolygóra vittek. A videojáték alkotói kihangsúlyoztak, hogy szabadon járhatjuk be Last City városát egy „olyan annyira sötét sztoriban, amelyet még sosem láttál”, miközben tömérdek harci stratégiát alkalmazhatsz, hogy megmenekülj a borzalmas halálnemek egyikétől.

Érdekesség még, hogy a főszereplő mentális egészségével is foglalkoznunk kell, mivel, ha megőrülünk, annak a történet alakulására is befolyással lesz. A játék a legújabb Unreal Engine verzióval készül, így várhatóan maximálisan kihasználja majd azt, és a legmodernebb grafikával borzaszt majd minket el kalandjaink során.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu