Eddig sosem látott videókkal rukkolt elő egy ex-Telltale-es! [VIDEO]

Jake Rodkin, akinek nagy szerepe volt a The Walking Dead igencsak sikeres rajtjában, megosztott pár videót a YouTube-on.

Rodkin, aki a Firewatchot megalkotó, majd utána a Valve alá kerülő Campo Santo alapítója lett a Telltale-es időszaka után, az Old Telltale Stuff csatornán több videót is publikált a csapat azon korszakából, amikor még nem voltak annyira sikeresek. (A The Walking Dead első évadáig bezárólag vannak fenn többnyire „kivágott”, poénosnak szánt belsős, illetve bakis videók.) Az egyik ilyen Lee kiborulása, miután egy házban az egyik szekrényben nem talál semmit. Többet ehhez nem szeretnénk hozzáfűzni:

A 2008-as PAX-en a Telltale a közönségre támaszkodva hozott össze élőben egy jelenetet a Strong Bad’s Cool Game for Attractive People-ben:

Végezetül pedig a Telltale emlékeiből merít a következő videó, amihez szintén nem nagyon ildomos hozzáfűzni bármit is, ugyanis magáért beszél:

Eközben a The Walking Dead alkotójához, Robert Kirkmanhez fűződő Skybound Games (akikről már tudjuk, hogy hivatalosan is átvették a gyeplőt a The Walking Dead utolsó évadának befejezése érdekében) bejelentette, hogy a Redditen kérdezz-feleleket tart Ian Howe-val, a Skybound Games vezérigazgatójával, aki a Telltale-lel kapcsolatos kérdésekre is válaszolni próbál magyar idő szerint szerda este tizenegy órakor.

Ha lesz releváns információ, belenézünk a Reddites válaszokba.

Forrás: PCGamer, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu