Sony PlayStation-hírek: már dolgoznak a hajmeresztő „spam-támadás” javításán, PlayStation Now-akció

A veszélyes üzenetekre reagálnia kellett a Sony-nak, és ezt meg is tette.

A PlayStation Egyesült Királyság-beli segítségnyújtó Twitter fiókja ugyanis ezt írta: „Már kijavítottuk azóta a hibát, és nem tette tönkre a konzolokat, csak egy végtelen kiakadó ciklusba küldték őket az üzenetek, és ezt öt perc alatt ki lehet javítani. Töröld az üzenetet a PlayStation mobilos applikációjából, indítsd el a konzolt csökkentett üzemmódban (Safe Mode), használd az ötös beállítást (Option 5), és a PlayStation 4 helyreáll.” Igaz, eddig az volt a helyzet a VG247 szerint, hogy a Sony egy firmware-frissítéssel fogja kiküszöbölni a hibát, de ezt valószínűleg enélkül is megtették. (Azért a következő firmware-t érdemes lesz mihamarabb felrakni – biztos ami biztos alapon…)

A Jeuxvideo-Live pedig arról ír, hogy a PlayStation Now-szolgáltatás, amivel már nem csak PC-n streamelhetünk PlayStationös játékokat, hanem le is tölthetjük PS4-en a PS4-es címeket (ezzel akar a Sony harcolni az Xbox Game Pass ellen), most kifejezetten akciós áron fizethető elő. Az eddigi 15 euró helyett 10 euró a havidíj (kb. 3300 forint), így érdemes október 24-én délután egy óráig előfizetni rá. A magyar PlayStation Store-on nem találtuk a keresőben a PlayStation Now-ot, de külföldi fiókkal valószínűleg ezzel is lehet trükközni…

Hibajavítás itt, akció ott…

Forrás: VG247, Jeuxvideo-Live

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu