The Walking Dead: The Final Season: a Skybound nem adja fel!

A Skybound Games vezérigazgatója, Ian Howe megtartotta a Reddites kérdezz-felelekjét, és van egy pár érdekes gondolat, amit megosztott, így ígéretünkhöz híven visszatértünk a témához.

Howe elárulta, hogy a The Walking Dead utolsó évadának fejlesztése jogilag körülményes, és emiatt a harmadik epizód, amiről korábban megtudtuk, hogy a Telltale a csődje előtt többnyire be is fejezett, jelenleg parkolópályán áll, így nem áll fejlesztés alatt. Emiatt nincs megjelenési dátuma, de Howe azt mondta, hogy „teljesen elvárja” a 2018-as rajtot a harmadik fejezet esetében.

A negyedik, utolsó rész csak az előkészületekig jutott, így azzal még bőven lesz tennivaló. Emiatt is mondta el Howe, hogy az ex-Telltale-esek közül több mint negyven fővel vette fel a kapcsolatot, és ők szívesen befejeznék Clementine történetét. Amint a jogi akadályok elhárulnak, tovább tárgyal velük, de tudja, hogy ha nem az eredeti csapat áll a finálé mögött, az nem lesz a rajongóknak elegendő.

Howe azt is elárulta, hogy szerinte október végéig visszatér a PlayStation Store/Microsoft Store/Steam/Nintendo eShop négyesre a The Walking Dead: The Final Season, továbbá azt is megosztotta, hogy a fejlesztőknek egy helyszínt is keres, hogy befejezhessék a munkálatokat, ugyanis a Skybound Los Angelesben, a Telltale stúdiója pedig San Franciscóban található.

Szóval a Skybound Games (ami ugye Robert Kirkman, a The Walking Dead alkotójának a cége) szemmel láthatólag ki akarja köszörülni a Telltale-csorbát.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu