Tisztázta a Diablóval kapcsolatos szóbeszédeket a Blizzard! (Vagy mégsem?)

Nemsokára itt az idei BlizzCon, így a Blizzardnak már ideje volt, hogy tisztázza, mi is a helyzet a Diablóval kapcsolatban.

A Diablo 3 blogján írta meg a Blizzard ezt a bekezdést: „A 2018-as BlizzCon már majdnem itt van, és sok Diablóval kapcsolatos pletykát láttunk a show-val kapcsolatos Diablós terveink miatt. Jelenleg több csapatunk is dolgozik eltérő Diablo-projekteken, és alig várjuk, hogy a megfelelő időpontban mindent elmondhassunk róla, ám amíg jó dolgok várnak arra, akik türelmesen várnak, a gonoszak gyakran több időt igényelnek.”

Tehát több dolgon is dolgozik egyszerre a Blizzard – az egyik szinte biztosan a 4. fő Diablo-játék lesz, és akár az első rész feldolgozása sem kizárható – még augusztusban is hasonlót nyilatkoztak a videóban, de azóta megtudtuk, hogy az egyik ilyen tervük a Diablo III Nintendo Switch-portja volt… ám még most is többes számot használtak a posztban.

Szóval legyünk türelmesek, mert nagy bejelentésük a BlizzConon elvileg nem lesz, de aztán lehet, hogy csak trükköznek, és mégis előhúznak valamit november elején…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu