Menu

Tisztázta a Diablóval kapcsolatos szóbeszédeket a Blizzard! (Vagy mégsem?)

Nemsokára itt az idei BlizzCon, így a Blizzardnak már ideje volt, hogy tisztázza, mi is a helyzet a Diablóval kapcsolatban.

A Diablo 3 blogján írta meg a Blizzard ezt a bekezdést: „A 2018-as BlizzCon már majdnem itt van, és sok Diablóval kapcsolatos pletykát láttunk a show-val kapcsolatos Diablós terveink miatt. Jelenleg több csapatunk is dolgozik eltérő Diablo-projekteken, és alig várjuk, hogy a megfelelő időpontban mindent elmondhassunk róla, ám amíg jó dolgok várnak arra, akik türelmesen várnak, a gonoszak gyakran több időt igényelnek.”

Tehát több dolgon is dolgozik egyszerre a Blizzard – az egyik szinte biztosan a 4. fő Diablo-játék lesz, és akár az első rész feldolgozása sem kizárható – még augusztusban is hasonlót nyilatkoztak a videóban, de azóta megtudtuk, hogy az egyik ilyen tervük a Diablo III Nintendo Switch-portja volt… ám még most is többes számot használtak a posztban.

Szóval legyünk türelmesek, mert nagy bejelentésük a BlizzConon elvileg nem lesz, de aztán lehet, hogy csak trükköznek, és mégis előhúznak valamit november elején…

Forrás: DualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu