Ismét elhalasztásra került a Days Gone!

Nocsak, a február 22-ei „halálnapról” végül mégis a Sony lépett el!?

Február 22-e egy érdekes nap lesz: akkor jön ki az Xbox One/Windows 10 párosra érkező, több éve fejlesztés alatt álló Crackdown 3, a multiplatform Metro Exodus, illetve a szintén multiplat BioWare-játék, az Anthem is, továbbá szintén ezen a pénteken ülhetnek neki a Deluxe Editiont megvásárló DiRT Rally 2.0-vásárlók.

Nos, ebből a kalamajkából hátrált ki a Sony Interactive Entertainment Bend Studio játéka: a PlayStation Blogon olvashatjuk ezt az üzenetet Asad Qizilbashtól, a SIE America marketinges alelnökétől: „Közölni szeretnénk egy megjelenési dátum-változást a Bend Studio nagyon is várt játékával kapcsolatban. Nemrég úgy döntöttünk, hogy a Days Gone megjelenését a tömött februári időszakról áttesszük április 26-ára. Miközben a stúdió alig várja, hogy a játék a rajongók kezében legyen, a Bend továbbfinomítja a Days Gone-t ezzel a lehetőséggel. […]”

Nocsak: pont a Sony tart az Anthem/Crackdown 3/Metro Exodus hármastól? Lehet, hogy inkább itt is abban bíznak, hogy az áprilisi start kasszasiker lesz. Elvégre idén a God of War is április 20-án jött ki és lám, mekkora népszerűségnek örvendett…

Remélhetőleg nem a PlayStation 4-exkluzív játék minősége a gond (ugyanis eredetileg 2017-re tűzték ki a Days Gone megjelenését).

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu