Menu

Ismét elhalasztásra került a Days Gone!

Nocsak, a február 22-ei „halálnapról” végül mégis a Sony lépett el!?

Február 22-e egy érdekes nap lesz: akkor jön ki az Xbox One/Windows 10 párosra érkező, több éve fejlesztés alatt álló Crackdown 3, a multiplatform Metro Exodus, illetve a szintén multiplat BioWare-játék, az Anthem is, továbbá szintén ezen a pénteken ülhetnek neki a Deluxe Editiont megvásárló DiRT Rally 2.0-vásárlók.

Nos, ebből a kalamajkából hátrált ki a Sony Interactive Entertainment Bend Studio játéka: a PlayStation Blogon olvashatjuk ezt az üzenetet Asad Qizilbashtól, a SIE America marketinges alelnökétől: „Közölni szeretnénk egy megjelenési dátum-változást a Bend Studio nagyon is várt játékával kapcsolatban. Nemrég úgy döntöttünk, hogy a Days Gone megjelenését a tömött februári időszakról áttesszük április 26-ára. Miközben a stúdió alig várja, hogy a játék a rajongók kezében legyen, a Bend továbbfinomítja a Days Gone-t ezzel a lehetőséggel. […]”

Nocsak: pont a Sony tart az Anthem/Crackdown 3/Metro Exodus hármastól? Lehet, hogy inkább itt is abban bíznak, hogy az áprilisi start kasszasiker lesz. Elvégre idén a God of War is április 20-án jött ki és lám, mekkora népszerűségnek örvendett…

Remélhetőleg nem a PlayStation 4-exkluzív játék minősége a gond (ugyanis eredetileg 2017-re tűzték ki a Days Gone megjelenését).

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu