Menu

Kasszasiker a Call of Duty: Black Ops IIII is: félmilliárd egy hétvége alatt!

A Treyarch fejlesztése elég komolyan tarolt mindössze három nap alatt!

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops IIII lemezes (és így 50 GB letöltést igénylő…), digitális és season passes értékesítéseit összeadva 500 millió dollárnyi pénzforgalmat generált. (Magyarul? Ez úgy 141,4 milliárd forint. Ízlelgessük csak…)

A rekorddöntések sem maradtak el: átlagolt játszott óra/játékos, legtöbb játékos, legtöbb játszott óra kategóriában is a kurrens-gen konzolokon csúcsra is jutott a Black Ops IIII, amivel a 2015-ös Black Ops III-at és a 2017-es WWII-t is elverte az idei Call of Duty. (A 2016-os Infinite Warfare meg sem lett említve; ekkora bukta lett a franchise-on belül!) PC-n is kétszer annyian játszanak a Blizzard Battle.net rendszerén keresztül mint tavaly. (Jogos: csak ott érhető el idén a Treyarch FPS-e.) A Twitchen is a legtöbb nézőt hozott össze a megjelenés hétvégéjén a Black Ops IIII.

Eladott példányszámot nem tudunk, de egy kis matekkal és 60 dollár/eladott játékkal számolva 8,3 millió jön ki. Három nap alatt. Idén nem kizárt, hogy a 10, sőt, a 15 milliót is eléri a Call of Duty, holott a Black Ops IIII dobta az egyjátékos kampányt a Blackout (battle royale) módért…

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu