Egész jól eladásokkal rendelkezik a Tekken 7!

Katsuhiro Harada, a Tekken atyja (aki a Tekken 7 rendezője is) a Twitteren közölte a friss eladási adatokat.

„A Tekken 7 több mint egy évvel a megjelenése után már három milliónál több példányban került értékesítésre, de nem volt időzítés arra, hogy ezt az illusztrációt feltöltsem (ezért nincs a képen Anna vagy Lei…). A sorozat már több mint 47 millió eladással rendelkezik. Köszönjük a támogatást!”, írta Harada.

Azért a három millió annyira nem tűnik soknak, de azért a Tekken 7 messze nem egy Call of Duty-kategória (a Black Ops IIII a múlt hétvégén lazán összehozott 8 millió eladást az általa generált pénzforgalomból kiszámolva…), de a bunyós játékok között ez azért korrekt eredménynek tekinthető, és a Tekken 7 egyre inkább bővül – ezért is írta Harada Annát és Leit, akik nincsenek a képen, de DLC formájában ők is a stáb részei.

Gratulálunk – a Tekken 3 és a Tekken 5 korábban gyakran megfordult a PS1/PS2-nkben a múltban… de azért megkérdeznénk: mi a helyzet a Tekken X Street Fighterrel?!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu