Resident Evil 2 Remake: két kosztüm videón [VIDEO]

Kérdéses, hogy ezért érdemes-e 3500 forintot pluszban fizetni?

A Capcom ugyanis a Devil May Cry 5 és a Resident Evil 2 Remake esetében is eljátszotta, hogy pár dolgot egy fizetős fal, pontosabban a Deluxe Edition mögé rakott. Ezek közé tartozik pár kosztüm is (Claire-nek Elza Walker, aki az eredeti Resident Evil 2 koncepcióban feltűnt, de a fejlesztés újrakezdése után ki lett vágva; Military, illetve Noir; Leonnak pedig Arklay Sheriff és Noir – a Noirokhoz fekete-fehér játékmenetet is bekapcsolhatunk), amik közül bemutatásra kerül Claire részéről a Noir és Leon térfeléről az Arklay Sheriff változat.

A Resident Evil 2 Remake január huszonötödikén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, és szerintünk ezeknek a kosztümöknek megnyithatóknak kellene lenniük az alapjátékban, és ez a régi soundtrackre való váltásra és Samurai Edge Albert-féle pisztolyára, a Deluxe Edition két további extrájára tartozik.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu