Menu

Elon Musk: “A Twitter a közösségi portálok Dark Souls-sza”

De a Redditre és az Instagramra is volt egy vicces hasonlata. Mindenesetre elég fura összehasonlítás a dél-afrikai multimilliárdostól, aki nemrég azzal is poénkodott, hogy megvenné a Fortnite-ot, csak hogy bezáratja azt.

Elon Must legalább annyira lelkes a közösségi portálokon, mint amennyire fanatikus gamer. Éppen ezért talán még valahol érthető is, amikor a két kedvenc „platformja” között ilyen analógiákat talál.

„A Twitter a közösségi portálok Dark Souls-sza, a Reddit a Bloodborne, a Zelda az Instagram” – írta Twitteren (hol máshol) ezt fura párhuzamot, anélkül, hogy elmagyarázta volna, hogy miért pont ezeket vonta így össze. Persze, elég, ha ír valami hasonló… „nagy, nagy bölcsességet” és máris 35.000-ren tweetelik tovább, 160.000 like-ot kap, sőt, még Geoff Keighley, az ismert amerikai gamer újságíró, a The Game Awards 2018 műsorvezetője is azonnali kényszert érzett, hogy meghívja Muskot az eseményre.

Nem ez az egyedüli furcsa, a videojátékos kijelentése a SpaceX, vagy a Tesla alapítójának. Nemrég terjengett egy őt érintő, vicces fake news hír, hogy csak azért vette meg a Fortnite-ot, hogy bezárassa, így megmentve a fiatalságot „az örök szüzességtől”. Ahelyett, hogy ezen berágott volna, vagy tiltakozott volna, „vette a lapot”, és csak ennyivel kommentálta ő is a fake news hírt: „Meg kellett tenni. Szívesen.”

Muskot egyébként sokszor olyan lehetetlen, soha el nem készülő játék „szponzorálására” is felkérik (persze csak poénból), mint például a Half Life 3.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu