Elon Musk: “A Twitter a közösségi portálok Dark Souls-sza”

De a Redditre és az Instagramra is volt egy vicces hasonlata. Mindenesetre elég fura összehasonlítás a dél-afrikai multimilliárdostól, aki nemrég azzal is poénkodott, hogy megvenné a Fortnite-ot, csak hogy bezáratja azt.

Elon Must legalább annyira lelkes a közösségi portálokon, mint amennyire fanatikus gamer. Éppen ezért talán még valahol érthető is, amikor a két kedvenc „platformja” között ilyen analógiákat talál.

„A Twitter a közösségi portálok Dark Souls-sza, a Reddit a Bloodborne, a Zelda az Instagram” – írta Twitteren (hol máshol) ezt fura párhuzamot, anélkül, hogy elmagyarázta volna, hogy miért pont ezeket vonta így össze. Persze, elég, ha ír valami hasonló… „nagy, nagy bölcsességet” és máris 35.000-ren tweetelik tovább, 160.000 like-ot kap, sőt, még Geoff Keighley, az ismert amerikai gamer újságíró, a The Game Awards 2018 műsorvezetője is azonnali kényszert érzett, hogy meghívja Muskot az eseményre.

Nem ez az egyedüli furcsa, a videojátékos kijelentése a SpaceX, vagy a Tesla alapítójának. Nemrég terjengett egy őt érintő, vicces fake news hír, hogy csak azért vette meg a Fortnite-ot, hogy bezárassa, így megmentve a fiatalságot „az örök szüzességtől”. Ahelyett, hogy ezen berágott volna, vagy tiltakozott volna, „vette a lapot”, és csak ennyivel kommentálta ő is a fake news hírt: „Meg kellett tenni. Szívesen.”

Muskot egyébként sokszor olyan lehetetlen, soha el nem készülő játék „szponzorálására” is felkérik (persze csak poénból), mint például a Half Life 3.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu