Mégis lesz cenzúrázatlan kiadás az Agony-ból! [VIDEO]

Az Agony Unrated hivatalosan is bejelentésre került, sőt, már csak napokra van a megjelenéstől.

Akinek a Steamen már megvan az alapkiadás (amihez júniusban terveztek még egy cenzúrát eltávolító patchet, de „jogi okokból” lemondtak róla a fejlesztő Madmind Studios), a cenzúrázatlan, Unrated verziót itt megvehetik majd. Nem kell megijedni, nem kell teljes árat fizetni érte, ugyanis 90%-os kedvezménnyel megkaphatják az eredetileg tervezett változatot. Amúgy 15 euró (~5000 forint) lesz, és akik Kickstarteren támogatták eredetileg az Agony-t, ingyen megkapják már egy hét múlva.

Az Agony Unrated több dologgal is erősíteni fog: jobb minőségű karaktermodellek és textúrák, újdonságként csapdák, új környezeti veszélyek és „statikus”, egy helyben álló ellenfelek jönnek, a karakterfejlődési rendszer hasznosabb, kidolgozottabb lesz, a megvilágítás is javul, a normal és a hard nehézségi szint több ellenféllel és puzzle-vel fog rendelkezni, a sztorimódnak nyolc befejezése lesz (ezekhez új és módosított útvonalakon juthatunk majd el!), lesz egy világtérkép és egy minitérkép is, és a trailerek által ihletett fekete és piros szűrők is bekerülnek az Agony-ba.

Az erdő bekerül az Agony módba (véletlenszerűen generálja a világot), ami több csapdával és bossfighttal rendelkezik, a sztorimódot egy Sukkubként is átélhetjük (Sukkub mód), a Sukkub és az Agony mód alapból nyitva lesz; sok új, cenzúrázatlan jelenetre számíthatunk, mártírként tüzet gyújthatunk és néhány ellenfelet is elégethetünk, lesznek feláldozáshoz szánt oltárok is, és sok technikai javításra is készülhetünk.

Az Agony Unrated október 31-én jelenik meg Steamen. Konzolos megjelenésre valószínűleg a Sony és a Microsoft nem fog igent mondani… és a videóra előre mondjuk, hogy bizony már ez is kemény.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu