Tényleg új Metal Gear játék készülne? [VIDEO]

Snake és Kaz eredeti szinkronszínészei tisztázzák a felmerült pletykákat…

Szinkronszínészek szavai nyomán hallhatunk csak információkat az egykor híres Metal Gear sorozattal kapcsolatban, melynek atyja, Hideo Kojima immár a Konami helyett a Sony berkeiben fejleszti javában a Death Srandinget, hátrahagyva maga után az eredeti Metal Gear franchise-t, melyen több mint 30 évet dolgozott.

Hogy kik ezek a színészek és mit mondtak? Robin Atkin Downes, Kazuhira Miller Twitteren publikált olyan kósza információkat, amelyek arra engedtek következtetni, hogy talán készülhet a Metal Gear Solid VI. David Hayter, Solid Snake eredeti hangja azonban ezt gyorsan cáfolta.

A két veterán Metal Gear szinkronhang egy videoműsor keretében leültek, hogy tisztázzák az ügyet. A párbeszédből is sajnos az derült ki, hogy hiába is szeretnék mindketten, ha ismét együtt dolgozhatnának egy Metal Gear játékban, egyelőre a Konami nem szándékozik semmilyen új részen dolgozni. Ettől függetlenül tényleg érdemes megnézni ezt a videót, mert mindketten megszólalnak eredeti (a szerephez megváltoztatott) hangjukon és sok rajongói kérdésre is válaszolnak.

Nekünk sajnos nem marad más továbbra sem, minthogy ismét végig toljuk a Metal Gear Solid V: Phantom Paint, mert a Metal Gear Survive-t igazi MGS rajongó bottal sem piszkálja meg…

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu