Menu

Igencsak drága kiadásokban is megvásárolható a Devil May Cry 5!

Dollárokban is több ezret kell érte kiadni – úgyhogy forintokban mérve is milliókban lehet gondolkodni.

A Kotaku arról ír, hogy a Devil May Cry 5 legdrágább kiadása, az Ultra Limited Edition, 972000 japán yebe kerül. Ez 8600 dollár, ami közel két és fél millió forint, és akkor ebben még a vám, áfa, és kitudjamilyen importálási költségek nincsenek benne! Ez a változat a játékot (és annak megfordítható dobozképét), illetve Dante bőrkabátját tartalmazza. A kabátot a mozgáskultúra rögzítése, a motion capture-forgatás során használt ruházat stílusát imitálja. (Nem vicc, tényleg milliókat kér a Capcom egy kabátért!)

Van két olcsóbb kiadás is: az egyik csak 7176 dollár (810000 yen, kicsivel több mint két millió forint), ami Dante kabátja helyett Neroét tartalmazza, és itt választhatunk, hogy tökéletes állapotban, vagy a Devil May Cry 5-ben látottakhoz hasonlóan, kicsit tépetten kérjük-e. A másik változat 5741 dollárért (648000 yen, 1,62 millió forint) V kabátjával jön.

Azért kicsit hajmeresztő, hogy a három kabát alapból másfél millió felett kezdődik, de ha valaki importálná (mivel kizárólag Japánban tervezi a Capcom kiadni ezeket), nagy eséllyel dupla annyit fizethet érte az átvételért… mindenesetre a Devil May Cry 5 március 8-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Kotaku

ck2uhj8lngmdnvaun2ia

jlvayzrmqlmq714c6y1n

dtvdghfjrim3crbqnimd

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu