Igencsak drága kiadásokban is megvásárolható a Devil May Cry 5!

Dollárokban is több ezret kell érte kiadni – úgyhogy forintokban mérve is milliókban lehet gondolkodni.

A Kotaku arról ír, hogy a Devil May Cry 5 legdrágább kiadása, az Ultra Limited Edition, 972000 japán yebe kerül. Ez 8600 dollár, ami közel két és fél millió forint, és akkor ebben még a vám, áfa, és kitudjamilyen importálási költségek nincsenek benne! Ez a változat a játékot (és annak megfordítható dobozképét), illetve Dante bőrkabátját tartalmazza. A kabátot a mozgáskultúra rögzítése, a motion capture-forgatás során használt ruházat stílusát imitálja. (Nem vicc, tényleg milliókat kér a Capcom egy kabátért!)

Van két olcsóbb kiadás is: az egyik csak 7176 dollár (810000 yen, kicsivel több mint két millió forint), ami Dante kabátja helyett Neroét tartalmazza, és itt választhatunk, hogy tökéletes állapotban, vagy a Devil May Cry 5-ben látottakhoz hasonlóan, kicsit tépetten kérjük-e. A másik változat 5741 dollárért (648000 yen, 1,62 millió forint) V kabátjával jön.

Azért kicsit hajmeresztő, hogy a három kabát alapból másfél millió felett kezdődik, de ha valaki importálná (mivel kizárólag Japánban tervezi a Capcom kiadni ezeket), nagy eséllyel dupla annyit fizethet érte az átvételért… mindenesetre a Devil May Cry 5 március 8-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Kotaku

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu