Jumanji 3: januárban kezdik a forgatást

MOZI HÍREK – Majdnem egy milliard dollárt kaszált a Dwayne Johnson-féle Jumanji 2, így már nem kell sokat várni a következő rész forgatására sem, amelyet 2019 elejére tervezett a Sony. Aki esetleg nem tudná: a Jumanji 3 azért harmadik rész, mert az előző film A vár a dzsungel a legelső, Robin Williams-féle Jumanji közvetlen folytatásának volt felfogható, annak ellenére, hogy egyben a franchise teljes újragondolása.

Az első forgatási nap konkrétan január 21-én lesz, Atlantában, később pedig Hawaii-ban lesz a következő állomás. Nagyjából három hónapos forgatásra számítanak, amelynek a tervek szerint áprilisban lesz vége. A film művészeti vezetője Andrew Max Cahn lesz, aki a Marvel kapitányon is dolgozott.

A film rendezője ismét Jake Kasdan lesz és a régi stáb is probléma nélkül visszatér. Egyedül pont Dwayne Johnson visszatérése kérdéses egy kicsit, az akciófilmsztár ugyanis szokásához híven olyan szinten túlvállalta magát, hogy elég meredek lesz, ha még a következő Junamnjit is bevállalja. A Disney féle Jungle Cruise utána már azonnal jött is a Halálos iramban spinoff a Hobbs és Shaw, de várható még egy akció-vígjátéka Gal Gadottal, a Red Notice, illetve a HBO-féle Ballerst sem hanyagolhatja el a most 46 éves filmsztár.

Ugyanakkor az az egymilliárdos bevétel az mégiscsak egymilliárdos bevétel, így helyet kellett szorítani a Jumanji 3-nak is. A Szikla tehát már az év elején „hawaii-ozhat”, nekünk viszont 2019 decemberig kell várnunk a kész film megtekintésére.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu