A Karib-tengeri kalózai reboot Johnny Depp nélkül?!

MOZI HÍREK – Ami biztos: a Disney „újratervez” és a Deadpool forgatókönyvíró-párosát kérte fel.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Disney egy rebootot szeretne a Karib-tenger kalózaiból és Hollywood jelenleg egyik legnépszerűbb forgatókönyvíróit kérte fel: Rhett Reese-t és Paul Wernicket, akiknek többek között a kirobbanóan sikeres két Deedpool filmet is köszönhetjük. Nem kevés felelősség nehezedne a vállukon, hiszen egy több milliárd dolláros franchise-ról van szó. Még nem írták alá a szerződést, és korai fázisban vannak a tárgyalások, de ha összejönne, abból szinte biztosan kacagtató újabb Karib-tenger kalózai készülhetne. Viszont rebootról lévén szó, ez Johnny Depp Jack Sparrow-karrierjének a végét is jelenthetné.

A hírt egyébként a Deadline és a Movieweb online filmes magazinok hozták le és azt is kihangsúlyozták, hogy ezek még csak korai tárgyalások a Disney és a két forgatókönyvíró között. . Reese és Wernick egyébként nemcsak a két Deadpoolon dolgozott, hanem Zombielandon és a rövidesen elkészülő folytatásán is, továbbá a 6 Undergroundon is, amelyet Michael Bay rendez majd a Netflix számára és Ryan Reynolds lesz a főszereplő. Emellett a Life című sci-fi thrilleren is dolgoztak és a Clue remake-je is várható tőlük.

De mi a helyzet Johnny Deppel? A napjaink kissé lecsúszott sztár botrányt botrányra halmozott: Amber Heardet, a volt feleségét állítólag verte (aki egyébként nem sokkal utána egy ideig Elon Musk párja volt) és az előző Karib-tenger kalózai film forgatása alatt állítólag szinte állandóan, keményen piált. Az a film egyébként 794 millió dollárt hozott a konyhára, ami ugyan nem hangzik rosszul, de még így is a második legrosszabb bevételt hozó film a franchise-ban. A Disney-nek pedig mostanában ennél jóval kevesebb „rossz pont” is elég ahhoz, hogy megváljon egy sztárjától: ne felejtsük el, hogy James Gunn rendezőtől elég volt pár ezeréves, rázós Twitter megnyilvánulás, hogy kíméletlenül kirúgja A galaxis őrzői két részének rendezőjét, James Gunnt.

Augusztusban egyébként még arról írt a Movieweb és más portálok is, hogy a Disney A Karib-tenger kalózai 6 forgatását tervezi (azt még nyilván Deppel), de úgy tűnik, alaposan fordult az a kalózkocka…

Szerintetek működhet egy Karib-tenger kalózai Johnny Depp nélkül? Írjátok meg a kommentárokban!

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja kritikánkat itt olvashatjátok.

FORRÁS: Deadline, Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu