Hitman 2: ezeken a helyszíneken fog ölni a 47-es ügynök [VIDEO]

Az IO Interactive és a Warner a Hitman 2 legújabb videójában felsorolta, hogy a 47-es ügynök hol intézheti el a lehető leghatékonyabban a kiiktatandó célpontjait.

Miami és Santa Fortuna (Kolumbia) már eddig is ismert volt, de ehhez a listához hozzáadhatunk pár új helyszínt: Hawke-öböl (Új-Zéland), Mumbai (India), Whittleton Creek (Vermont; Egyesült Államok keleti partjától nem messze levő állam), illetve a rejtélyes Sgail-sziget vár még ránk. A Sniper Assassin módban az ausztriai Himmelstein is helyszínként szerepel a Hitman 2-ben, ami ejti az epizodikus formátumot, és valamelyest egyben fog megjelenni (a két későbbi DLC nélkül persze…).

A trailer a 47-es ügynököt is igyekszik valamelyest bemutatni, hogy ne csak egy élettelen, arctalan karakter legyen, ami azért eddig nem nagyon volt rá jellemző.

A Hitman 2 november tizenharmadikán jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: IO Interactive

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu