Sean Bean lesz az egyik Hitman 2 célpont; a bőrönd is visszatér! [VIDEO]

Szegény már megint meg fog halni, de most mi fogjuk eltenni láb alól – pusztán a változatosság kedvéért.

A Warner és az IO Interactive néhány napja erősítette meg, hogy a filmekben gyakran meghaló Sean Bean lesz az egyik Elusive Target a Hitman 2-ben, de most pár képet is közöltek karakteréről, aki Mark Faba névre hallgat, és korábbi MI5-ös ügynökből lett szabadúszó bérgyilkos a „Halhatatlan” becenévvel, hiszen gyakran csak imitálja a halálát. Ez amúgy egy utalás a James Bond: Goldeneye filmre, hiszen abban egy brit MI6-ügynököt játszott, és ő volt annak a filmnek a főellensége. (Azt mondjuk nem értjük, hogy itt miért MI5 a név – csak nem a brit titkosszolgálat szólt nekik, hogy nem kéne az ő nevüket használni?) A The Undying névre hallgató küldetés, amiben Bean szerepel, november 20-ától lesz játszható, de mindössze tíz napig!

Visszatér egy jól ismert eszköz is a Hitman 2-ben, mégpedig a bőrönd. A sajtóközlemény fordítása jön: „[…] lehetővé teszi a 47-es ügynök számára, hogy egy mesterlövészpuskánál több tárgyat is el tudjon rejteni. Az új, fejlettebb bőrönd most az ellenfelek eszméletvesztésére (puszta erővel), lehetséges szemtanúk figyelemelterelésére, és némi okos manipuláció révén arra is bevethető, hogy a hanyag ellenségeink nagyon érzékeny és változékony tárgyakat bevihessenek védett területekre.”

A Hitman 2 november 13-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: GematsuGematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu