Élőszereplős trailert kapott a Fallout 76! [VIDEO]

A Bethesda nem hagyta ki az élőszereplős videó lehetőségét a Fallout 76 marketingjéből.

Azért ne feledjük el, hogy a Fallout 76 bétája most már nem csak Xbox One-ra érhető el, így aki előrendelte a játékot, több napon is egy kis ideig kipróbálhatja a Bethesda következő nagy dobását (amit később a Starfield és a The Elder Scrolls VI követ – erről írtunk is, hogy miért is jelentették be ilyen korán ezt a két next-gen címet).

A béta időpontjai PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n az alábbi időpontokban lesznek magyar idő szerint:

  • október 30., 00:00-02:00 (de esélyes, hogy ez 31-e lesz inkább az átszámítások miatt, nem pedig 30-a…)
  • november 1., 19:00-22:00
  • november 3., 22:00 – november 4., 02:00
  • november 4., 19:00 – november 5., 02:00

Az állandó internetkapcsolatot igénylő Fallout 76 megjelenése nincs is messze (ezért is a nagy marketing a Bethesdától) – november 14-én startol el PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. A trailerről pedig nem véletlenül nem mondtunk sokat: ezúttal igazán magáért beszél; minőségi munka lett!

Forrás: Gematsu, Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu