Animációs sorozatot fog kapni a The Legend of Zelda?

MOZI HÍREK – A pletykák szerint az amúgy sikeresnek elkönyvelhető, Netflixes Castlevania animációs sorozat mögött álló felelős producer lenne a Zelda-sorozat producere…

Bár hazánkban nagy eséllyel nem került szinkronizálásra, a The Legend of Zelda a DiC-nek köszönhetően 1989-ben kapott egy tizenhárom részes rajzfilmsorozatot (amiből annyi maradt meg nekünk, hogy Link gyakran ezt mondta Zelda cselekedeteire, hogy WELL EXCUUUUUUUUUUUUUUUSE ME, PRINCESS!, magyarul ELNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZÉST, HERCEGNŐ!), annál bőven lehetne manapság jobbat csinálni… és van esély arra, hogy lesz is jobb nála.

A TheWrap arról ír, hogy Adi Shankar, a nemrég második évadot kapott Castlevania Netflix-sorozat felelős producere már tárgyalt a Nintendóval arról, hogy Linkéket is egy animációs sorozatba ültesse. Egy Instagram-posztban ezt írta Shankar: „Megerősíthetem, hogy egy ikonikus japán játékokkal foglalkozó céggel együtt dolgozom, hogy az egyik ikonikus videojáték-szériájukból egy sorozatot készítek. November 16-án be fogom jelenteni, hogy mi ez. […]” A 16-a mellé délután egy órát írt, ami hazánkban vagy este hét, vagy este tíz órát fog jelenteni, időzónától függően. Nos, és a komment, amit Shankar írt mellette, az is megér egy misét: „A Castlevania sikere teremtette ezt a lehetőséget”!

A Nintendo persze nem nyilatkozik az ügyről, de ha belegondolunk – ikonikus, japán játékokkal foglalkozó cég csak kettő van: a Sony és a Nintendo…  úgyhogy elég szűk az a kör!

Forrás: Gematsu

 

View this post on Instagram

 

The success of Castlevania created this opportunity.

A post shared by Adi Shankar’s Bootleg Universe (@bootleguniverse) on

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)