Aquaman Halloween üzenet Jason Momoától közösségi portálokon

MOZI HÍREK – „Minek öltöznél bármi másnak Halloweenkor, amikor lehetsz Aquaman is?” – kérdezte Jason Momoa. És legott hozzánk is vágott egy újabb trailert a novemberi filmből…

DC fanoknak igazi csemege, hogy többek között az Aquaman klasszikus páncélt is felvillantották a készítők Jason Momoa által közreadott trailerben. A színész azt kérte a közönséget, hogy minél többen öltözzenek Arthur Curry-nek (Aquaman „civil” neve), továbbá olyan filmes jeleneteket mutatott be, amelyeket eddig még tekinthettünk meg az eddigi trailerekből. Rengeteg új dialógust is hallhatunk és abba a jelenetbe is bepillantást nyerhetünk, amikor Aquaman Orm király ellen indul harcolni.

Ez még mind semmi: egy másik filmes trailerben újabb látványos összecsapásokat láthatunk, illetve azt a részt is, amikor Arthur Curry elfogadja a sorsát és fűszert neveznek el róla… akarom mondani ő lesz az új király. A filmre pedig már nem is kell sokat várni, hiszen decemberben érkezik… Nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek a trailereket Momoától!

 

View this post on Instagram

 

Here’s a little teaser for Halloween #KeKaneKai is coming December 21st #Aquaman

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu