MediEvil: íme az első trailer! [VIDEO]

Sir Daniel Fortesque visszatér!

A PlayStation Blogon került bemutatásra az ígéretekhez hűen a Medievil PlayStation 4-es remakejének első normális trailere (a PlayStation Experience-es bejelentő videót nem nevezhetjük annak). A PS1-es klasszikus feldolgozását az Other Ocean Interactive fejleszti.

„A MediEvil Sir Dan, egy váratlan bajnok történetét mutatja be. Ő szerencsétlenül lelte halálát a csatamezőn, de esélyt kap a törlesztésre, amikor nagy ellenfele, Lord Zarok, egy gonosz varázsló száz évvel a halála után véletlenül feltámasztja őt. Lord Zarok Gallowmere királyságát szeretné elfoglalni, és csak a csontváz Sir Dan áll az általa megvédésre felesküdött királyság és Zarok zombihadserege között,” írja a sajtóközlemény.

A MediEvil 2019-ben érkezik, kizárólag PlayStation 4-re. Nagy esélye van arra, hogy sikeres legyen az első képek és trailer láttán!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu