Hitman-hírek: újrakiadásra kerülhet két korábbi rész [VIDEO]

A Hitman 2 pedig egy élőszereplős launch trailert kapott, ezúttal Sean Beannel (akinek ugye megint meg kell halnia…).

A PEGI, az európai korhatárbesoroló bizottság értékelte a 2012-es PS3/X360/PC-s Hitman: Absolutiont és a 2006-os X360/PS2/X/PC-s Hitman: Blood Money-t, a Hitman-rebootot megelőző két részt. Ez azt jelenti, hogy az IO Interactive (és nagy eséllyel a Warner) a régebbi 47-es ügynökösdin szeretnének egy rakat pénzt keresni, s mivel manapság nagyon trendi újrakiadni régebbi játékokat, esélyes, hogy erre nemsokára sor fog kerülni PlayStation 4-en és Xbox One-on, ugyanis a PEGI erre értékelte őket…

A Hitman 2 launch trailere viszont érdekesebb – ebben Sean Bean látható, aki a Mark Faba névre hallgató, a halálát tökéletesen hamisítani képes, MI5 (nem MI6!) ügynökből lett bérgyilkost alakítja. (Ő egy Elusive Target lesz a játékban, erről pedig korábban részletesen beszámoltunk.) „Bean elmagyarázza, miért fontos egy valódi bérgyilkosnak a kreativitás és az improvizáció, miközben több tárgyat is bemutat, amiket halálos fegyverként is bevethetünk a Hitman 2-ben. A robbanó gumikacsáktól a tranzisztoros rádiókon át a konyhai eszközökig és a flamingókosztümökig a világ igazán a fegyvered lehet, és ezt senki sem tudja jobban a mesteri 47-egy ügynöknél, aki alig látható módon felbukkan a videó végén, hogy Faba úrnak halálos meglepetést okozzon,” írja a sajtóközlemény.

A Hitman 2 november 13-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re – a Hitman: Blood Money és a Hitman: Absolution pedig nagy eséllyel 2019 folyamán jön a három imént említett platformra. (Ezt még nem jelentették be, ez csak tipp a részünkről – és igen, a PC-s újrakiadás sem tűnik kizártnak…)

Forrás: GematsuGematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu