Fejlesztői naplón a DiRT Rally 2.0 [VIDEO]

A Codemasters az első résszel jó alapokat rakott le – értelemszerű, ha a folytatás erre épít, nem pedig nulláról kezdi az egészet.

A DiRT Rally messze lemosta a pályáról a Milestone és a Kylotonn összes próbálkozását – bár a Codemastersnek nincs a birtokában a hivatalos rali-vb licensze (igaz, már a Milestone is elbukta – mostanában a Kylotonn csinálja a WRC-játékokat), nekik „csak” a ralikrossz-vb licensz van a birtokukban, de azzal sem alkottak gyengét legutóbb a DiRT 4-ben sem.

A DiRT Rally 2.0 fejlesztői naplójában Ross Gowing, a játék tervezője megerősítette, hogy a Codemasters nem kezdi nulláról a folytatást, hanem az első DiRT Rally alapjaira építkezve igyekszik feltehetőleg egy újabb, igencsak komolynak ígérkező játékot a boltokba küldeni, ami, ha tényleg hallgattak a közönség feedbackjére (legalábbis a videó ezt mondja), akkor a kategórájábban a legletisztultabb játékokat kedvelőknek szánt szimulációs megközelítéssel elérheti, hogy a „nagypapa” Colin McRae Rally 2.0 kimagasló élményét túlszárnyalja.

A DiRT Rally 2.0 február 26-án (a Deluxe Editionösöknek 22-én) jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A VR-támogatásra később kerülhet sor.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu