Hatalmasat kaszált a Bohém rapszódia

MOZI HÍREK – „We are the champions!” – énekelte anno Freddie Mercury és ugyanezt a Rami Malek által alakított életrajzi film is elmondhatja magáról.

Az USA-ban igazi „champion”-ként került fel a toplisták élére a Bohém rapszódia, 50 millió dolláros amerikai bevételével. Nemzetközi téren sem kell panaszkodnia a film készítőinek: az USA-n kívül 91.7 millió dollárt kaszáltak a Queen-filmmel.

Csakúgy, mint a Venom esetében, ismét egy olyan kasszasikerről beszélhetünk, amely nem tükrözte a kritikusok véleményét, mivel itt is elég sokan fanyalogtak a film minősége miatt. A kritikus többek között azt fájlalták, hogy Mercury életének tényleges részei nem voltak eléggé hitelesek, továbbá nem is nyertünk elég bepillantást abba. Sokan még azt is említették, hogy a Queen történetéhez kötődő események sok ponton ténylegesen el voltak ferdítve.

Persze ez nem tudta eltántorítani a Queen rajongóit a moziból, akik égtek a vágytól, hogy Rami Malek nagyszerű alakításán keresztül ismét lássák, ahogy Freddie Mercury 2 óra 20 perc elejéig életre kel. Kritikánkat a filmről itt olvashatjátok.

Akit érdekel a teljes amerikai toplista, az alant találja. Érdekesség, hogy a másik zenés film, a Csillag születik  megelőzte a két hétig toplistás Halloweent is.

1             Bohemian Rhapsody

2             The Nutcracker and the Four Realms

3             Nobody’s Fool

4             A Star Is Born

5             Halloween

6             Venom

7             Smallfoot

8             Goosebumps: Haunted Halloween

9             Hunter Killer

10           The Hate U Give

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu