Megvan, mikor indul a Dungeons & Dragons-film forgatása?

MOZI HÍREK – A ProductionWeekly új információi szerint nincs olyan messze a Dungeons & Dragons-film forgatásának kezdete.

Ez azt jelenti, hogy a film készül arra, hogy tényleg megvalósuljon (ideje is – 2015 óta állt előgyártási fázisban), de az még felettébb kérdéses, hogy Chris McKay, aki még februárban szóba került, hogy a rendezői posztot felvállalja, még mindig ebben a pozícióban van-e. Az akció-kaland-komédia stílusú film forgatókönyvírója Michael Gillio lesz, a producerek pedig Stephen Davis, illetve a Hasbro vezérigazgatója, Brian Goldner lesznek. A ProductionWeekly szerint Shari Hanson is producer lesz – ő J.J. Abrams Star Wars-filmjének vizuális effektekért felelős producere volt, de a Mission Impossible 3-on is együtt dolgoztak.

2015 óta azért változott valami: már nem a Warner felelős az RPG megfilmesítésért, hanem a Hasbro cége, az AllSpark Pictures. Az utóbbi cég a Paramounttal leszerződött egy forgalmazói posztra.

Még van két kérdés – Ansel Elgort volt korábban főszereplőként említve, de a Dungeons & Dragons folytatási jogaiért való pereskedés a Sweetpea Entertainment és a Hasbro között nem segített a Warnernek, akiknek elvileg Mckay egy Nightwing-filmet kellene csinálnia, de mivel a Titans, egy másik DC-franchise-ból készülő sorozat egy második évadot kapott, lehet, hogy erre nem fog sor kerülni.

A Dungeons & Dragons forgatása nyáron kezdődik, a megjelenés pedig elvileg 2021-ben lesz esedékes.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu