Képek a Valve saját VR-headsetéről!

A Half-Life VR-ban való átélése közvetlenül Gabe Newellék termékével hamarosan megvalósulhat.

Az UploadVR arról ír névtelen forrásaira hivatkozva, hogy a Valve 135°-os VR-headsetet készít, és ezek mellé „öklös” kontrollerek, továbbá a Half-Life VR változata is érkezik majd. A felbontás „Vive Pro” (a HTC Vive – amiben a Valve közreműködött – erősebb változata hallgat erre a névre) szintű lesz, és a játékról annyit közölt a site, hogy előzményként szolgálhat, így nem, nem lesz ez Half-Life 3…

A képek alapján SteamVR fotodiódákat láthatunk a pontosabb követés érdekében (az Oculus Rift esetében is hasonlóan a műanyag alatt vannak az infravörös LEDek), de két kamera és egy beépített fejhallgató is látható. Nem tűnik valószínűnek a szemkövetés viszont, így a Valve talán egy saját megoldással készülhet.

A Valve VR-szettje (amikről a képek állítólag júliusban készültek, így a prototípusok eltérhetnek a végleges változattól) az Oculus Rift S ellen készülhet egy esetleges 2019-es megjelenésre, és a Valve News Network fel is kapta a témát Twitteren – az UploadVR szerint „nem kezelik könnyen az ilyen beszámolókat”, tehát nem valami kamu az egész.

Szóval a Valve a Steam Link és a Steam Controller után újabb hardverrel próbálkozik. Kíváncsiak leszünk, mekkora sikerük lesz a VR-headsetükkel…

Forrás: UploadVR

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu