Tavalyig tervben volt egy sztorimód a Call of Duty: Black Ops IIII-hez! [VIDEO]

Egy kirúgott Treyarch-teszter a Redditen (ötletes névvel: CallOfNobodyCares – A senkit nem érdeklő hívás) több részletet is elárult a játékról – mi került kivételre, mit terveznek hozzáadni -, és így megtudtuk, hogy a sztorimód tényleg a Black Ops IIII része volt!

Elárulta, hogy 2017-ig egy olyan kampányt terveztek a Call of Duty: Black Ops IIII-be, amiben 2v2 co-op lett volna úgy, hogy versenyeztek volna a küldetések leggyorsabb teljesítéséért. Öt küldetés készült el, de a Treyarch végül kivágta az egészet: több küldetést szerettek volna, de nem volt idejük rá. (Ezt nem éppen lehetne mondjuk hagyományos kampánynak nevezni, nem?) Így a törlés után elkezdték a manapság oly trendi Blackout (battle royale) és Zombies módokat fejleszteni. Innentől a Zombies-szal kapcsolatos infók jönnek.

Az első DLC a Chaos történetszál előzménye lesz négy új karakterrel, a Nuketown Zombies változata biztosan érkezni fog (ám még nem tudni mikor), és mindegyik DLC-ben egy Zombies pálya lesz. Esélyes, hogy az Aether történetszálat követő pályák is lesznek, és a Zombies esetében azt is tervezi a Treyarch, hogy 4v4 módot kap, viszont itt is fennáll annak az esélye, hogy törlésre kerül az egész. A Sprnkife küldetésről legutóbb azt hallotta a szivárogtató, hogy nem működik, és a teszterek tudta nélkül gyakran változtatnak rajtuk.

A legnagyobb easter egg a Classifiedban a jelenet lesz, és volt egy törölt easter egg a Ra pincében, amitől hullámzott a közönség, de ezt törölték; a következő (tu6-os) frissítésben a Speed Cola vissza fog térni – automatikusan játékbeli Vaporként a birtokunkban lesz, ha a négy fő Vapor már a felszerelésünk része, és újraaktiválható lesz -, a Jug el lett távolítva, mert a fejlesztők nem tudták a páncéllal kombinálva felmerülő hibákat kijavítani és nem akartak több időt szánni rá, de hamarosan visszatérhet, mert a páncél és az életerő külön HP-csíkot használ.

A Treyarchot nem érdekli, ha kisebb/nem ismert emberek, streamerek tapasztalják, ha kiakad a játékuk – csak akkor figyelnek fel ilyesmire, ha népszerű illetők esetében következik ez be. A Priest idézeteit tartalmazzák a rejtjelek – ő azért használja ezeket, mert az idejét a prófécia teljesítésével töltené. Meg szeretné szabadítani az emberiséget a gyengeségeitől, és a szerinte evolúciónak, fejlődésnek hitt változásokra késztetné azt.

A végére egy videó a Nuketown pályáról. Ezt a PlayStation 4-esek kapják meg a mai napon, míg az Xbox One-osok és PC-sek később, egy még nem ismert időpontban számíthatnak erre az ingyenes frissítésre. Azért az fura, hogy 2017-ig készült a sztorimód, és nem tudták befejezni időben. Mi a csudát csináltak másfél évig?! Gyenge, rossz munkakörülmények vannak itt is…?

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu