Menu

Tavalyig tervben volt egy sztorimód a Call of Duty: Black Ops IIII-hez! [VIDEO]

Egy kirúgott Treyarch-teszter a Redditen (ötletes névvel: CallOfNobodyCares – A senkit nem érdeklő hívás) több részletet is elárult a játékról – mi került kivételre, mit terveznek hozzáadni -, és így megtudtuk, hogy a sztorimód tényleg a Black Ops IIII része volt!

Elárulta, hogy 2017-ig egy olyan kampányt terveztek a Call of Duty: Black Ops IIII-be, amiben 2v2 co-op lett volna úgy, hogy versenyeztek volna a küldetések leggyorsabb teljesítéséért. Öt küldetés készült el, de a Treyarch végül kivágta az egészet: több küldetést szerettek volna, de nem volt idejük rá. (Ezt nem éppen lehetne mondjuk hagyományos kampánynak nevezni, nem?) Így a törlés után elkezdték a manapság oly trendi Blackout (battle royale) és Zombies módokat fejleszteni. Innentől a Zombies-szal kapcsolatos infók jönnek.

Az első DLC a Chaos történetszál előzménye lesz négy új karakterrel, a Nuketown Zombies változata biztosan érkezni fog (ám még nem tudni mikor), és mindegyik DLC-ben egy Zombies pálya lesz. Esélyes, hogy az Aether történetszálat követő pályák is lesznek, és a Zombies esetében azt is tervezi a Treyarch, hogy 4v4 módot kap, viszont itt is fennáll annak az esélye, hogy törlésre kerül az egész. A Sprnkife küldetésről legutóbb azt hallotta a szivárogtató, hogy nem működik, és a teszterek tudta nélkül gyakran változtatnak rajtuk.

A legnagyobb easter egg a Classifiedban a jelenet lesz, és volt egy törölt easter egg a Ra pincében, amitől hullámzott a közönség, de ezt törölték; a következő (tu6-os) frissítésben a Speed Cola vissza fog térni – automatikusan játékbeli Vaporként a birtokunkban lesz, ha a négy fő Vapor már a felszerelésünk része, és újraaktiválható lesz -, a Jug el lett távolítva, mert a fejlesztők nem tudták a páncéllal kombinálva felmerülő hibákat kijavítani és nem akartak több időt szánni rá, de hamarosan visszatérhet, mert a páncél és az életerő külön HP-csíkot használ.

A Treyarchot nem érdekli, ha kisebb/nem ismert emberek, streamerek tapasztalják, ha kiakad a játékuk – csak akkor figyelnek fel ilyesmire, ha népszerű illetők esetében következik ez be. A Priest idézeteit tartalmazzák a rejtjelek – ő azért használja ezeket, mert az idejét a prófécia teljesítésével töltené. Meg szeretné szabadítani az emberiséget a gyengeségeitől, és a szerinte evolúciónak, fejlődésnek hitt változásokra késztetné azt.

A végére egy videó a Nuketown pályáról. Ezt a PlayStation 4-esek kapják meg a mai napon, míg az Xbox One-osok és PC-sek később, egy még nem ismert időpontban számíthatnak erre az ingyenes frissítésre. Azért az fura, hogy 2017-ig készült a sztorimód, és nem tudták befejezni időben. Mi a csudát csináltak másfél évig?! Gyenge, rossz munkakörülmények vannak itt is…?

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu