Menu

Trailerek a hétvégére [VIDEO]

Öt játékról lesz ezúttal szó.

A Waller névre hallgató csapat a Kickstarteren kezdett adománygyűjtésbe, hogy a Mega Man X és a Mega Man Zero szériák által inspirált, akció-platformer műfajú Gigabustert megvalósíthassák. A 20 ezer dolláros PC-s célból eddig 1,5 ezret hoztak össze – 50 ezernél a Nintendo Switch port is megvalósulhat. Az oldalnézetes játék PC-n márciusban jelenhet meg, demó már van.

A Darksiders III (ami nemsokára, egészen pontosan 27-én jelenik meg a PlayStation 4/Xbox One/PC trióra) is kapott egy új trailert, aminek a címe „Fury’s Apocalypse” – Düh apokalipszisére izgalommal tekintünk előre; a franchise hat év után folytatása akár a THQ Nordic idei legsikeresebb dobása lehet.

PlayStation 4-port megjelenési dátumot kapott a „Left 4 Dead-klón” Warhammer: Vermintide II. December 18-ától lehet elérni majd a játékot, de az „Ultimate Pre-Order Edition” négy nappal korábbi hozzáférést (14-étől), azonnali zárt béta hozzáférést, játékbeli Sigmar Keep-szobrot, két portrékeretet, Helmgart Heraldry-témájú skineket, hat exkluzív Heroic Deedet, és két DLC-t (Shadows over Bögenhafen, Back to Übersreik) biztosít.

Még márciusban lett bejelentve a Kuju Gamestől és a Curve Digitaltól a Narcos: Rise of the Cartels, amiből megjelentek az első képek és az első trailer is. Egy körökre osztott akció-stratégiára számíthatunk, ami a Narcos-sorozat első évadát dolgozza fel. A megjelenés 2019 harmadik negyedévében (július-szeptember) lesz esedékes PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re.

A Moondrop és a Modus Games bejelentett egy 2D-s puzzle platformert, a Degrees of Separationt, amiben két karakter két elemet ural (Ember a tüzet/meleget, míg Rime a jeget/hideget). Innovatív történetmesélést, nem linerális pályákat, és kooperatív játékmenetet ígér a Steam-oldal, a megjelenés pedig február 14-én lesz esedékes a PlayStation 4/Xbox One/Nintendo Switch/PC kvartetten.

Forrás: GematsuGematsuGematsuGematsuGematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu