Magyar szinkron készül a 2006-os Prey-hez!

A külön letölthető szinkronnak köszönhetően a játék magyarul szólal majd meg, és nem is akárkivel a főszerepben.

Nem sűrűn szoktunk hírt adni magyaritásokkal kapcsolatban, most viszont egy nagyszerű projekt adott ehhez apropót. A Half-Hun Team egy olyan amatőr szinkroncsapat, amely már egy ideje belevágott abba, hogy magyar szinkronnal szólaltasson meg egyes játékokat (Half-Life és annak kiegészítői, Quake 3 Arena).

A team jelenleg folyamatban lévő projektjei közül most azonban elsőbbséget élvez a 2006-os Prey című FPS (amely nem összekeverendő az Arkane Studio által kiadott 2017-os Prey-jel). Gondolom, néhányan emlékeznek a motoros kabátjában az idegenek ellen (no meg a barátnőjéért) harcoló indián főszereplőre, akit Domasi Tawodinak (becenevén Tommy) hívtak a játékban.

Hab a tortán, hogy nem csak teljes magyar szinkronnal érkezik majd a játék, hanem ráadásul a főszerephez olyasvalakit sikerült megszerezni a csapatnak, aki sok filmhez, vagy tévésorozathoz adta már a hangját (Cobra 11 sorozat, Szörny Rt.) de ide sorolhatnánk még a „Dragon Ballt” vagy a „Songokut”, amelyek talán még népszerűbbek a geek közönség számára. Bizony, nem másról, mint Lippai László színművész úrról van szó, aki a magyar Prey-ben Tommy karakteréhez adja a hangját.

Emellett a csapat projektvezetője még azt is elárulta, hogy a szinkronmunkálatokban ezen kívül reklámbemondók vagy televíziónál dolgozó színészek is részt vesznek. Mindenesetre kíváncsiak vagyunk a végkifejletre. Hozzátette még a megjelenést is, amely nincs is olyan távol, lévén jövőre, vagyis 2019 első negyedévében érkezik a külön letölthető, magyar szinkron, PC-s platformra.

Forrás: Half-Hun Team

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu