Már egy boltban is kárt okozott a Fallout 76! [VIDEO]

Valaki túlzottan ideges volt, amikor visszavitte a Bethesda új játékát…

A Facebookról átvéve a Twitteren bukkant fel az alábbi videó, amiben valaki az Amerikában ismert GameStopba visszavitte a Fallout 76-ot, de ők a szabályok miatt nem vehették vissza tőle azt. Erre ő olyan mértékben kiborult, hogy tönkrevágta az üzletet. (Egy taps kijár a telefonos munkatársnak, aki továbbra is végezte a munkáját!)

A GamesIndustry arról írt, hogy az Egyesült Királyságban a lemezes (…kartonpapíros?) értékesítés tekintetében a Fallout 4 megjelenésének hetéhez képest 82,4%-kal kevesebb fogyott        a Fallout 76-ból! Persze itt nincsenek a digitális vásárlások figyelembe véve, de a trendek változása ellenére is ekkora zuhanást nagyon ritkán láthatunk egy franchise két része között!

A Bethesda pedig próbálja a Fallout 76-ot működésre bírni – kiadtak egy új patchet, ami PC-n 15 GB, de PlayStation 4-en és Xbox One-on majdnem 48, mivel megint le kell tölteniük az egész játékot. Ne feledjük, az első napi patch után is ezt kellett tenni. Ez már elképesztő! A patch (lehet ezt patchnek nevezni, ha az egész játék újra letöltése szükséges konzolon?) a stabilitásra, a teljesítmény javítására, és bugfixre koncentrál.

Azért ilyen gyenge rajtra talán a Bethesda sem számított – a Fallout 76 PlayStation 4-es portja a Metacriticen 10 kritika alapján 46/100-nál tart. Ez azért valljuk be, eléggé katasztrófa egy Bethesda-játéktól!

Forrás: DualShockers, WCCFTechWCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu