Lara Croft evolúciója 1996-tól napjainkig [VIDEO]

A Square Enix egy ötven perces dokumentumfilmet készített a Tomb Raider franchise főhősnőjének.

Kicsit kacifántos a helyzet, ugyanis jelenleg csak francia nyelven találtuk meg a Square Enix munkásságát, és angol feliratok nincsenek a kisfilmhez (hacsak nem kapcsoljuk be az automatikus fordítást), de ettől függetlenül érdemes megemlékezni a videóról, aminek a címe „Lara Croft: Egy ikon evolúciója”.

1996 óta eltelt már egy kis idő, három konzolgeneráció-váltáson is átestünk, és az eredetileg még eléggé szögletes és kebles Lara is kapott két filmet Angelina Jolie-val (továbbá készül a harmadik Alicia Vikanderrel). A PlayStation egyik nemhivatalos karaktere lett (de inkább Crash Bandicoottal azonosítottuk a Sony konzolját, úgy, ahogy Marioval a Nintendót és Sonickal a SEGÁt).

Hogy azért legyen egy köztes megoldás is, kerestünk egy angol nyelvű videót is, és érdekes módon egy azonos című találatot dobott nekünk a keresőmotor, viszont ez mindössze tíz perces. Itt jogosan lehetne kérni a Square Enix-től, hogy legyenek oly kedvesek és készítsenek egy feliratos, szinkronizált változatot!

Forrás: GamerGen

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu