Gigászok csatája: Godzilla Kong ellen

MOZI HÍREK – Hang forog, kamera forog, tessék: jöhetnek a szörnyek! A Godzilla 2014-es és a Kong: Koponya sziget 2017-es, főszereplőiknek megfelelő méretű sikerei után 2019-ben Godzilla újra támad: májusban kerül a mozikba a Godzilla II. – A szörnyek királya (Godzilla 2: King of the Monsters). De mindez egyetlen, hatalmas összecsapásban fog kicsúcsosodni: amikor a szörnyek szembefordulnak egymással, és Godzilla megküzd Konggal. És már ez sincs messze.

E hét keddjén megkezdődött az gigászi akció/kalandfilm a Godzilla vs. Kong forgatása, amelynek a mozitörténet két félelmetes legendája a főszereplője. Godzilla és King Kong – és míg ők egymással harcolnak, az emberiségnek is bőven lesz félnivalója. A már egészen fiatalon nagy sikereket elért Adam Wingard rendező Alexander Skargård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Eliza González, Jessica Henwick valamint Kyle Chandler és Demián Bichir főszereplésével forgat, a forgatókönyvért A Karib-tenger kalózai írója, Terry Rossio felel.

A szörnyek világot rengető összecsapásának hátterében természetesen ezúttal is a titokzatos, Monarch szervezet áll, amely azért indít expedíciót egy eddig feltérképezetlen területre, hogy a titánok eredetéről gyűjtsön bizonyítékot. Csakhogy vannak néhányan a csapatban, akiknek egészen mások a szándékaik…

A Hawaiin és Ausztráliában zajló forgatás és a digitális rásegítésben bővelkedő utómunka végén a világ premier 2020. május 22-re van kitűzve.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu