Menu

Megjelenési dátumot kapott a lemezes formában is érkező The Council finájéja!

Az epizodikus játékok között idén igencsak meglepően jó (még ha vizuálisan nem is olyan szép) The Council nemsokára befejeződik.

„Az ötödik epizód, a Checkmate (Sakk-matt) az összes döntésedet, hibádat és győzelmedet az előtérbe hozza, ahogy Louis [de Richet] szövetségesei, ellenfelei, és családtagjai összegyűlnek egy klimatikus konfrontációra. Ki győz, és végül De Richeték túlélik-e a szigetet? […] Fejezd be a kalandot a The Council ötödik epizódjában, ahol a királyok buknak, a parasztok fellázadnak, és ahogy mindig is, a döntés a tiéd,” írja a Focus Home Interactive sajtóközleménye az epizodikus játékok feltehetőleg új királyáról (amit most már csak a Life is Strange 2 szorongathat meg, mivel a Telltale kibukott és a Skybound még időt igényel a The Walking Dead felgöngyölítéséhez…).

Mivel a sorozat véget ér, így a The Council lemezes kiadásban is meg fog jelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra (ebből a Telltale tanulhatott volna – a játék végén jön ki a kézzel fogható változat!) – a lemezes kiadás december 4-én érkezik, ahogy a Checkmate epizód is a season passos/Complete Editionös vásárlóknak; különállóan 6-án fog megjelenni a Big Bad Wolf játékának végső fejezete.

Forrás: Gematsu, Xboxachievements

The Council 2018 11 22 18 001

The Council 2018 11 22 18 002

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu