Menu

Még a 70 ezer forintos Power Armor gyűjtői kiadással is átverte a vásárlókat a Fallout 76?!

A Fallout 76 Power Armor Edition sem hozza az elvárt szintet…

Ennek a borsos árú gyűjtői kiadásnak része például egy viselhető Power Armor sisak, és egy elvileg vászonból készült katonai zsák is. Utóbbinál nem véletlen az elvileg szó – akik kifizették ezt a nagy összeget a Bethesdának, nem csak a játék minősége miatt csalódhattak, ugyanis a katonai zsák is nejlonból készült!

Az Imguron felbukkant egy album, ami egy csalódott vásárló tapasztalatait foglalja össze. A zsák már kinézetre is… nos, ne kerteljünk, ócskának tűnik, de a Bethesda vevőszolgálata csak olaj a tűzre: egyikük szerint anyaghiány volt, emiatt lett végül nejlonzsák a végeredmény, egy másik helpdeskes emailje pedig azt írja, hogy „a médiában látott zsák egy prototípus volt, és túl drága volt az elkészítése”, továbbá „semmit sem kívánnak tenni ezügyben”…

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Vagyis de. A Fallout Twittere azt írja, hogy a Fallout 76 Power Armor Edition tulajdonosai kárpótlást kapnak. És akkor itt érdemes bekötni magunkat, mert a kárpótlás mértéke elképesztő: a játék pénzért is megszerezhető fizetőeszközével, Atomokkal próbálja a drága kiadást megvásárló játékosokat elhallgattatni. Pontosan 500-zal. Ez öt dollárnyi Atom. Tehát ezerötszáz forintnyi Atom, amiből szinte semmi értelmeset nem is lehet venni! (Pl. a postás skin a vászonzsákkal is 700-ba kerül!)

No comment.

Forrás: PCGamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu