Még a 70 ezer forintos Power Armor gyűjtői kiadással is átverte a vásárlókat a Fallout 76?!

A Fallout 76 Power Armor Edition sem hozza az elvárt szintet…

Ennek a borsos árú gyűjtői kiadásnak része például egy viselhető Power Armor sisak, és egy elvileg vászonból készült katonai zsák is. Utóbbinál nem véletlen az elvileg szó – akik kifizették ezt a nagy összeget a Bethesdának, nem csak a játék minősége miatt csalódhattak, ugyanis a katonai zsák is nejlonból készült!

Az Imguron felbukkant egy album, ami egy csalódott vásárló tapasztalatait foglalja össze. A zsák már kinézetre is… nos, ne kerteljünk, ócskának tűnik, de a Bethesda vevőszolgálata csak olaj a tűzre: egyikük szerint anyaghiány volt, emiatt lett végül nejlonzsák a végeredmény, egy másik helpdeskes emailje pedig azt írja, hogy „a médiában látott zsák egy prototípus volt, és túl drága volt az elkészítése”, továbbá „semmit sem kívánnak tenni ezügyben”…

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Vagyis de. A Fallout Twittere azt írja, hogy a Fallout 76 Power Armor Edition tulajdonosai kárpótlást kapnak. És akkor itt érdemes bekötni magunkat, mert a kárpótlás mértéke elképesztő: a játék pénzért is megszerezhető fizetőeszközével, Atomokkal próbálja a drága kiadást megvásárló játékosokat elhallgattatni. Pontosan 500-zal. Ez öt dollárnyi Atom. Tehát ezerötszáz forintnyi Atom, amiből szinte semmi értelmeset nem is lehet venni! (Pl. a postás skin a vászonzsákkal is 700-ba kerül!)

No comment.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu