Felújításra kerül a Crash Team Racing?

Újabb lehetséges bejelentés a The Game Awardson.

Az Eurogamer szerint a rendezvényen (amiről tényleg elég gyakran volt szó, de a PlayStation Experience kimaradása miatt valahol érthető is ez) egy újabb bejelentést tehet az Activision, akiknek a kezében van a Crash és a Spyro IP. Hollie Bennet, a PlayStation Access műsorvezetője a Twitteren megosztott egy képet, amin két, narancssárga szőrmekocka látható azzal az üzenettel, hogy „Becsúszik a [The] Game Awardsra december 6-án”, Anonymous aláírással. Ilyesmit egy kocsi belső tükrére lehetne aggasztani.

A Crash Team Racing 1999-ben jelent meg PlayStationre – a Naughty Dog a platformer-trilógia után egy gokartjátékot hozott össze az IP-ből, aminek lett olyan sikere, hogy később folytatást is kapjon. Lehetséges, hogy itt is az áll fenn, ami a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy esetében – a PlayStation 4 egy évig exkluzívként rendelkezik a játékkal, hogy később az Xbox One, a PC, és esetleg a Nintendo Switch is megkapja.

Napokon belül kiderül. A PlayStation LifeStyle szerint nem kizárt, hogy a kockák számozása alapján akár június 21-én megjelenjen már a Crash Team Racing Remaster!

Forrás: Gematsu, PlayStation LifeStyle

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu