Csak hónapokra lenne a Death Stranding megjelenése?

Hideo Kojima következő játéka eléggé titkolva van a közönség elől.

Norman Reedus, aki Samet, a Death Stranding főszereplőjét alakítja, Dan Fogler podcastjén a játék témáiról és mechanikáiról beszélt. Szerinte a Death Stranding az emberekről, a (feltehetőleg képletes) hídépítésről és a kapcsolatteremtésről szól, és ez nem éppen Samnek kedvező, ugyanis olyan fóbiája van, hogy nem szereti, ha az emberek hozzáérnek, igaz, ez a játék folyamán eltűnik.

Reedus megerősítette azt is, hogy több döntést is meg fogunk tenni a Death Stranding során, de még nem tudni, hogy a történetre ezek mekkora hatással lesznek. Ő úgy véli, hogy a játék akár 2019 elején is megjelenhet, és akár folytatások is készülhetnek, de ezzel szembe megy az a gondolata, hogy „a fejlesztés még messze nincs kész”, mivel motion capture rögzítésekre készül a jövő héten, azaz további mozgáskultúra-digitalizációra van szükség a részéről.

A Death Stranding PlayStation 4-re érkezik… talán 2019-ben.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
A mesterséges intelligenciák okosak. Hatalmas mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel egy szempillantás alatt, azonnal lefordítják a nyelveket, és még más gépeket is képesek működtetni. Érzelmi intelligenciájuk viszont egyáltalán nincsen. Még.
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu