Jön az Operation Absolute Zero: a Call of Duty Black Ops 4 legnagyobb frissítése

Az ingyenes frissítés tengernyi újdonságot hoz, köztük egy új karaktert is.

Treyarch nemrég jelentette be a Call of Duty Black Ops 4 legújabb update-jét, amelyet Operation Absolut Zero-ra kereszteltek és az legnagyobb tartalompatch lesz, amelyet a játék eddig kapott: többek között új specialistát kapunk, sok új feature-t és a régiek javítását. Jó hír a PS4 felhasználóknak, hogy már jövő héten letölthetik a patch-et, később pedig a többi platform tulajdonosai kapják meg.

A kiegészítőben Zero az első új specialista, aki a CoD Black Ops 4-be érkezik és egy különleges, sok képességgel rendelkező hackerről van szó, akit onnantól kezdve irányíthatunk, hogy a Black Market T1-gyel végeztünk. Az alap multiplayerben és a Blackoutban is játszható karakter és új fegyvereket is fog kapni.

A Blackout emellett egy téli témájú vizuális környezetet is kapott, amely apró változtatásokat is eredményez a meglévő hatalmas térképen, illetve a Hijacked néven egy új helyszínt is kapunk. Továbbá a páncélzatok és a fegyverek egy javítás rendszert kapnak, új járműbe is ülhetünk, új játékmódokban vehetünk részt, új játékbalansz beállításokon morfondírozhatunk, és a legfontosabb: lehet majd hógolyózni!

A zombmód is kapott egy új feature-t: napi challenge-eknek kell megfelelni, amelyek révén további jutalmak ütik a leglelkesebb játékosok markát.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu