Váratlan vendégszereplő is lesz jövőre a bővülő Monster Hunter: Worldben! [VIDEO]

Egy „különleges fejlesztői összefoglalóban” elárulta a Capcom, hogy 2019-re mit is tervez a sikeres Monster Hunter: Worlddel. Egy új kiegészítő és egy meglepő együttműködés – ez a két leglényegesebb.

Időrendi sorrendben megyünk – mindegyik frissítésnél konzolos verziót említenek! December 19-e és január 3-a között arch-tempered formában visszatér a Kulve Taroth szörny, ami leváltja majd az alapkiadást. Itt a Capcom csapatmunkát ajánl, ugyanis a „hihetetlen” lootért erős támadásokra kell felkészülnünk. Az Appreciation Fest januárban a játék első születésnapját ünnepli majd: a hub átalakításra kerül, a szezonális események „kedvenc fícsőrjei” visszatérnek, és új felszereléseket szerezhetünk új küldetéseink során – erről több részletet később közöl a Capcom.

2019 elején jön a nagy meglepetés: a Monster Hunter: World összeáll a The Witcher 3: Wild Hunttal! Geralt (aki ráadásul eredeti hangján fog megszólalni) felbukkan a játékban, és egyedi, RPG-s küldetésekre számíthatunk majd. Ez talán a Capcom idei legnagyobb meglepetése, és ez még csak egy teaser, ami a mondat után jön – itt is később közölnek további információkat:

A tavaszi, negyedik frissítésben egy arch-tempered Nergigante jön, de ősszel érkezik egy új kiegészítő – a Monster Hunter World: Iceborne, ami méretileg akkora lesz mint a franchise korábbi G vagy Ultimate részei. Folytatódik a játék története (mégpedig közvetlenül), új küldetésrangok, szörnyek, helyszínek, jelenetek, és felszerelés is lesz. Itt nem említették a címben a „konzolos” szót (a PC-s verzióról annyit mondtak, hogy a négy frissítés időpontjait később közlik), szóval itt már nagy eséllyel egyszerre jön PC-re és PlayStation 4-re és Xbox One-ra is az Iceborne, ami névből adódóan jegesebb lesz…

Végezetül pedig egy demó: magyar idő szerint december 12-e, éjjel egy óra és december 17-e, éjjel egy óra között ingyen kipróbálható a Monster Hunter: World. Az online multiplayer is elérhető benne a három csillagos küldetésekig és a négyes vadászrangig (és a teljes játékkal rendelkezőkkel is játszhatunk a demó során). Ha megvesszük a játékot, folytathatjuk ott, ahol abbahagytuk.

Szóval Geralt a Monster Hunter-világban… nem rossz…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu