Már a God of War rendezője is látta működés közben a Death Strandinget!

Hideo Kojima játékáról egyre többen áradoznak.

Tegnap volt három éve, hogy a Konamitól függetlenül újjá alakult a Kojima Productions, akiknek első játéka a Guerrillától (Horizon: Zero Dawn, Killzone) kölcsönzött Decima Engine-nel a Death Stranding lesz. Kojima erről a Twitteren megemlékezett: „Már 52 éves voltam, amikor úgy határoztam, hogy független leszek. A családom és a körülöttem levő emberek azt mondták, hogy vonuljak vissza, de a világban levő barátaim, akik a kreativitásnak áldozzák az életüket, azt mondták, hogy vannak emberek odakinn, akik várnak a munkámra, így alkoss továbbra is nekik.”

Cory Barlog, az idén több díjat is elnyerő God of War rendezője is gratulált kollégájának, és egy kérdésre válaszolva megtudtuk, hogy már ő is látta működés közben a Death Strandinget egy privát bemutató keretein belül. Egyre több ember láthatja akcióban a játékot, aminek ugye még mindig nincs megjelenési dátuma…

Kojima amúgy közzétett egy képet is, ami nem tűnik semmi különösnek. Pedig az – egy rajongó átphotoshoppolta, és ebből kiderült, hogy Kojima a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty előtt tiszteleg; Solid Snake egy cigarettát szívott a George Washington-hídon a MGS2 legelején. Nem tudni, hogy ez mire utalhat, de ez is egy remek gesztus a részéről.

A Death Stranding – ha szerencsénk van – talán jövőre megjelenhet PlayStation 4-re.

Forrás: DualShockersDualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu