Menu

Már a God of War rendezője is látta működés közben a Death Strandinget!

Hideo Kojima játékáról egyre többen áradoznak.

Tegnap volt három éve, hogy a Konamitól függetlenül újjá alakult a Kojima Productions, akiknek első játéka a Guerrillától (Horizon: Zero Dawn, Killzone) kölcsönzött Decima Engine-nel a Death Stranding lesz. Kojima erről a Twitteren megemlékezett: „Már 52 éves voltam, amikor úgy határoztam, hogy független leszek. A családom és a körülöttem levő emberek azt mondták, hogy vonuljak vissza, de a világban levő barátaim, akik a kreativitásnak áldozzák az életüket, azt mondták, hogy vannak emberek odakinn, akik várnak a munkámra, így alkoss továbbra is nekik.”

Cory Barlog, az idén több díjat is elnyerő God of War rendezője is gratulált kollégájának, és egy kérdésre válaszolva megtudtuk, hogy már ő is látta működés közben a Death Strandinget egy privát bemutató keretein belül. Egyre több ember láthatja akcióban a játékot, aminek ugye még mindig nincs megjelenési dátuma…

Kojima amúgy közzétett egy képet is, ami nem tűnik semmi különösnek. Pedig az – egy rajongó átphotoshoppolta, és ebből kiderült, hogy Kojima a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty előtt tiszteleg; Solid Snake egy cigarettát szívott a George Washington-hídon a MGS2 legelején. Nem tudni, hogy ez mire utalhat, de ez is egy remek gesztus a részéről.

A Death Stranding – ha szerencsénk van – talán jövőre megjelenhet PlayStation 4-re.

Forrás: DualShockersDualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu