Street Fighter V: a játékbeli reklámokra reagál a Capcom! [VIDEO]

A játékosoknak nem tetszik, hogy a Street Fighter V (: Arcade Edition) reklámokkal rendelkezik.

Nemrég (11-én) kapott egy olyan frissítést a Capcom bunyós játéka, amivel a pályákon, a töltőképernyőkön, vagy a karaktermodelleken reklámok kerültek elhelyezésre – ezt ki lehet kapcsolni amúgy. Erre Yoshinori Ono, a Street Fighter felelős producere a Twitteren reagált: „Értékeljük és megköszönjük a közösségünk véleményét, feedbackjét arról, hogy a Street Fighter V: Arcade Editionbe a hét folyamán szponzorált tartalmak kerültek. Továbbra is gyűjteni fogjuk mindenki véleményét, hogy megfontoljuk, miként tudjuk a jövőben a játékosoknak ezt a feature-t javítani.” Ezzel az a probléma, hogy nem egy ingyenes, free-to-play játékról van szó. Ott megérthető lenne ez a reklámosdi, de egy fizetős cím esetében ilyesmit nem éppen jó ötlet elsütni…

A Capcom bejelentette, hogy a Street Fighter V: Arcade Edition megkapja a negyedik szezonját is. Ennek első karaktere Kage, akit különállóan 6 euróért (~2000 forint) vagy 100 ezer Fight Moneyért (játékbeli pénznem) lehet megvenni. Mozdulatai hasonlíthatnak Evil Ryuéra (onnan alakult ki maga a karakter is…), de a Satsui no Hado miatt eltérőbb, agresszívabb lett az árnyék (ugyanis a Kage szó japán pont azt jelenti). A karakter már elérhető.

Nos, reklámok kellenek egy ilyen kaliberű játékba…?

Forrás: GameSpot, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)