Menu

Fallout 76: de nehéz a katonatáska… vagy várni rá!

Fejlemények vannak a Power Armor Editiont megvásárlók katonazsákjaival kapcsolatban – eladási információk is vannak.

Az NPD-csoport közölte a novemberi adatait (ezekről többnyire külön értekeztünk is), és megemlítésre került a Fallout 76 is. Nos, itt egy kicsit csalóka a kép, ugyanis a Bethesda nem hajlandó digitális eladási számokat közölni (sőt, konkrétan semmilyet sem…), holott az NPD már ezeket is figyelemmel követi. Lemezes eladások tekintetében pedig a kiadó nem ellenkezhet, arról kiderül, mi a helyzet – nos, az Egyesült Államokban a Fallout 76 a 4. legjobban fogyó játék volt. Ez eddig szép, de itt ki kell emelni, hogy a Fallout 76-nál jobban fogyott a megjelenésük hónapja során a Fallout 4 és a Fallout: New Vegas is.

A Redditen megy az értekezés arról, hogy a Bethesda emailt küld azoknak, akik bizonyították, hogy tényleg rászántak jó hatvanezer forintot (ha nem többet) a Fallout 76 Power Armor Editionjére, aminek része lenne egy vászonból/szövetből készült katonazsák is. Ehelyett olcsó, nejlonból készültet kaptak, és joggal kérhetik a pótzsákot. Nos, erről megtudtuk, hogy a Bethesda „4-6 hónapot kér a gyártásra és kiszállításra”, és addig a játékosok kapnak megint 500 atomot, ami jóformán már semmire sem elég – erről tegnap is esett szó. (Ezzel már 3000 forintnyi atomot kaptak!)

A Fallout 76-ról tényleg nehéz érdemben beszélni, mert a Bethesda körül fogy a levegő… és ha bevezetik a lootboxokat (lunch boxokat), amire már nagy esély van a játék filejai láttán, lesz itt még nemulass. Mármint nekik.

Forrás: GameSpot, VG247

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu