Fallout 76: de nehéz a katonatáska… vagy várni rá!

Fejlemények vannak a Power Armor Editiont megvásárlók katonazsákjaival kapcsolatban – eladási információk is vannak.

Az NPD-csoport közölte a novemberi adatait (ezekről többnyire külön értekeztünk is), és megemlítésre került a Fallout 76 is. Nos, itt egy kicsit csalóka a kép, ugyanis a Bethesda nem hajlandó digitális eladási számokat közölni (sőt, konkrétan semmilyet sem…), holott az NPD már ezeket is figyelemmel követi. Lemezes eladások tekintetében pedig a kiadó nem ellenkezhet, arról kiderül, mi a helyzet – nos, az Egyesült Államokban a Fallout 76 a 4. legjobban fogyó játék volt. Ez eddig szép, de itt ki kell emelni, hogy a Fallout 76-nál jobban fogyott a megjelenésük hónapja során a Fallout 4 és a Fallout: New Vegas is.

A Redditen megy az értekezés arról, hogy a Bethesda emailt küld azoknak, akik bizonyították, hogy tényleg rászántak jó hatvanezer forintot (ha nem többet) a Fallout 76 Power Armor Editionjére, aminek része lenne egy vászonból/szövetből készült katonazsák is. Ehelyett olcsó, nejlonból készültet kaptak, és joggal kérhetik a pótzsákot. Nos, erről megtudtuk, hogy a Bethesda „4-6 hónapot kér a gyártásra és kiszállításra”, és addig a játékosok kapnak megint 500 atomot, ami jóformán már semmire sem elég – erről tegnap is esett szó. (Ezzel már 3000 forintnyi atomot kaptak!)

A Fallout 76-ról tényleg nehéz érdemben beszélni, mert a Bethesda körül fogy a levegő… és ha bevezetik a lootboxokat (lunch boxokat), amire már nagy esély van a játék filejai láttán, lesz itt még nemulass. Mármint nekik.

Forrás: GameSpot, VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu