Menu

Paul Wilson híres sci-fi író szerint a Death Stranding egy “mindent megváltoztató online élmény” lesz

A Kapszula, a Kiválasztottak és más rangos sci-fi regények írója Hideo Kojimával találkozott.

Hideo Kojima, a veterán játékfejlesztő tovább folytatja egyszemélyes „road show”-ját, mely során híres művészekkel találkozik, nemcsak a videojátékok, hanem a más művészeti ágazatok világából is. Nemrég a God of War egyik atyjával, Corey Balroggal találkozott, most pedig egy igazi sci-fi írólegendával, a 72 éves F. Paul Wilsonnal, aki többek között a Kapszula, a Kiválasztottak és más klasszikus sci-fi regények írója is.

Az író kommentálta találkozóját Kojimával, megemlítve, hogy szerint a Death Stranding igazi, „mindent megváltoztató online élmény lesz” és szerinte Kojima „igazi látnok”. „Emellett pedig szinte megőrjít azzal, hogy sensei-nek nevez.”

A játék (melyről még mindig szinte semmit sem tudunk) állítólag különleges multiplayer élményt kínál majd. Mads Mikkelsen színész már beszélt erről, megemlítve, hogy a Death Stranding teljes élményéhez „különböző embereknek kell együttműködniük a világ különböző pontjain.” Persze, ettől a még évek óta futó projekt konkrét játékélményéről még mindig nem tudjuk, hogy pontosan milyen lesz, továbbá megjelenési dátum sincs a tarsolyunkban…

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Cammy (Street Fighter)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu