Spinoffot kap az Agony! [VIDEO]

Az Agony megjelenése után kijött a vágatlan/cenzúrázatlan változat… de itt még nincsen vége!

A Madmind Studio játéka, az Agony nem lett valami jó (az audio dizájn azért felhasználható zenei célokra, állítja egyik szerkesztőnk…), de a fejlesztők azok után, hogy kiadták Steamen a „vágatlan” verziót, bejelentették a következő projektjüket, a Succubust. Ezt a karaktert az Agony során láttuk (az Unrated kiadásban volt egy kis kampánymódja is), de most egy másik megközelítésben lehet részünk.

„A pokol törvényes uralkodóinak eltűnése után a hátramaradt démonok Nimródot választották meg uralkodójukként, mert az ő lelke volt az egyetlen, aki képes volt a legendás Szörny lelkén uralkodni. Az előző uralkodók által hátrahagyott káoszt képes volt az új király és az ő új királynője, Succubus kezelni úgy, hogy a király a bűnöket elkövetők holttestéből felépítette új birodalmát. Ez az új pozíció Succubusnak nem tetszett – a luxusélet és a mártírok bőréből szőtt szőnyegeken való séta nem volt neki való, így új életet választott a pokol vadságában. Az utazásai során az új királynő találkozik az erőteljes Baphomettel, aki a hadseregével együtt meg szeretné Nimród lelkét szerezni,” írja a YouTube videó jellemzése. Az utolsó mondatot le sem fordítjuk, a tipikus bosszúról van benne szó.

A Succubusban lehetőségünk lesz harcolni is, mégpedig „fegyverekkel és pirokinézissel” (tehát felgyújthatjuk ellenfeleinket). Lesz egy kiterjedt skillfa, lesznek bossfightok is, illetve egy „egy fegyver- és pajzsrendszer, ami hat a játékos statisztikáira”.

Megjelenési dátum még nincs, Steam-link már van. Talán ezzel már komolyabb hatást is elérnek majd a fejlesztők.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu