A Ubisoft év végén egy kis Skull & Bones hype-ot nyomat [VIDEO]

A Facebook oldalukon egy kis videoösszeállítás formájában idézték fel, hogy 2018-ban, az E3-mon milyen fogadtatás érte a játékot és felvillantották, mire várhatunk 2019-ben.

Az Assassin’s Creed: Black Flag hajós csatákat bevezető, kalózos része majdnem minden AC-rajongó szívébe belopta magát, így talán nem is csoda, hogy Ubisoft a kvázi spin-offként is felfogható Assassin’s Creed Rogue után még az AC: Origins-szel egyszerre jelentette be a kizárólag hajós harcokat előtérbe helyező, multiplayeres Skull & Bones-t. A játékot már egy ideje hegesztik (még az AC: Origins-szal együtt mutatták be a 2017-es E3-on), és kicsit „állóvíz” és „szélcsend” is alakult ki körülötte, így most év végére „hullámokat” szeretnének csapkodni ezzel a rövid videoösszeállítással, amelyben azt mutatják be, hogy készült a játék és mennyire el voltak ájulva az idei játékkiállításokon a gamerek.

„Ahogy közeledünk 2018 végéhez, rendkívül izgalmas év volt a Skull & Bones-nak” – hallhatjuk a jól begyakorolt PR szöveget Karl Luhe-től, a játék producerétől. (Egyébként olyannyira izgalmas év volt, hogy az E3 óta semmit sem hallottunk erről a játékról). „A pre-alpha demo, amelyet a 2018-as E3-mon és a GamesCom 2018-on mutattunk be igazán felvillanyozta a közönséget, a rajongókat, a médiát és a közösséget egyaránt és ez minket, a fejlesztő csapatot sokat segített.”

Inkább nem folytatom a PR szöveg fordítását, mert szerintem ti is ki tudjátok találni, hogy Luhe úr végig ugyanezt ezt a rizsát nyomatta, ami viszont a videóból tényleg érdekes, az a rész, ahol a hajók belsejének kidolgozását láthatjuk, így azért számíthatunk talán rá, hogy nem control c, control v mozdulattal szedték ki kódsort az Assassin’s Creed: Black Flagből.

A multiplayeres hajóscsatákat felvonultató Skull & Bones tehát 2019-ben várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, Nintendo Switch-ről egyelőre nincs hír, pedig sokak szerint 2019 a Nintendo éve lesz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu