Menu

YS IX: Monstrum Nox: részletek a már félkész játékról

Már elég erősen a fejlesztés közepén jár a Nihon!

A legújabb Famitsu magazinban olvasható egy interjú a Nihon elnökével, Toshihiro Kondóval. Ezt fordította le BlackKite Twitteren. Kondo a következő YS-ről beszélt – ennek főszereplője újfent Adol Christin lesz, de olyan idős lesz mint eddig még soha. Történetileg a YS IX: Monstrum Nox a YS VII után fog játszódni – kicsit bonyolult a franchise idővonala, de a VII van jelenleg a legvégén.

Kondo megerősítette, hogy az utóbbi részek után itt is csapatba verődve harcolunk majd. (Monstrumként is játszhatunk!) Minden tag szuperképességekkel felvértezett mozdulatokat hajthat végre, és ezek Monstrum képességeihez hasonlóak lesznek – például a falon futás is megoldható lesz. Ezekből kiindulva nagy eséllyel több puzzle lesz az eddigiekhez képest. A YS VIII falurendszere kiterjedve bár, de visszatér a IX-ben is – most már a céhkezelés is ezen fog alapulni.

A YS IX: Monstrum Nox fejlesztése 50%-on áll, tehát félkésznek mondható. Továbbra is 2019-es megjelenés van a tervekben, de az év vége felé tűnik valószínűnek a játék kiadása Japánban PlayStation 4-re. A nyugati megjelenést még nem jelentették be…

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu