Menu

Multiplayer is lehetett volna a Days Gone-ban!

A Sony kapott egy ajánlatot, de azt a japán cég elutasította.

A Saber Interactive (akik jelenleg a World War Z-n dolgoznak PlayStation 4/Xbox One/PC-re) vezérigazgatója, Matthew Karch a VentureBeatnek adott interjújában árulta el, hogy ők megkeresték anno a Sony-t: „A Days Gone egy egyjátékos élmény. Egyszer elmentem a Sony-hoz, és azt mondtam, hogy láttam, mit csinálnak vele és nézzék meg, mit csinálunk a World War Z-vel. Felajánlottam nekik, hogy segítenénk a multiplayeres résszel, de ők túlzottan [az egyjátékos részre] koncentráltak érthető módon, hogy meg tudják jelentetni. Már fejlesztettünk, amikor hallottunk a játékról. Természetesen egy mélyet sóhajtottunk, mert tudod, hogy a Sony egy rakat pénzt tol majd a marketingje mögé. Ez valamelyest kivette a szelet a vitorlánkból, de azóta nem koncentrálnak annyira a zombitömegekre, hanem inkább a játék történetére. Nem tudom, hogy tiszta-e az, ha azt mondom, hogy van piaca mind a két játéknak. Remélem, hogy a Days Gone jól teljesít majd – szórakoztatónak tűnik. A másik dolog az, hogy az emberek folyamatosan beszélnek róla, de ne feledjük el, hogy PlayStation-exkluzív. Mi [a World War Z-vel] PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is fejlesztünk, és mi a multira összpontosítunk. Szerintem jól kiegészítjük egymást. Nem játszottam a Days Gone-nal, szóval nem tudom, hogy milyen lehet, de amint lehetőségem van rá, bepótolom!”

Karch a saját játékáról is beszélt: „Befejezés alatt áll a World War Z fejlesztése, a finomhangolásra állunk át. Értelemszerűen megpróbálunk egy bétát összehozni, hogy néhányan játszhassanak vele, és biztosítsuk így, hogy a netkód olyan jó, amilyennek mi gondoljuk. Megpróbálunk fejleszteni és kipróbálni pár dolgot egészen a megjelenés napjáig. Így készülnek ma a játékok. Beraksz egy verziót a dobozba, és aztán tovább dolgozol, hogy az első napi frissítés meglegyen, amivel olyan tökéletes lehet a játék, amennyire az lehetséges, de ehhez kell az idő. A csapat izgatott a World War Z iránt. A Saberen belül harcoltam, hogy a csapat része legyek, mert szerintem mindenki kiszagolja a győztest. Mindenki a része akar lenni. Szórakoztató vele játszani. Elég nagy stúdiónk van, hogy belsősként játszhassunk vele, és az emberek igazán élvezik.”

A Days Gone PlayStation 4-exkluzívként április 26-án jön egy halasztás után, a World War Z pedig 2019-ben jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu