Multiplayer is lehetett volna a Days Gone-ban!

A Sony kapott egy ajánlatot, de azt a japán cég elutasította.

A Saber Interactive (akik jelenleg a World War Z-n dolgoznak PlayStation 4/Xbox One/PC-re) vezérigazgatója, Matthew Karch a VentureBeatnek adott interjújában árulta el, hogy ők megkeresték anno a Sony-t: „A Days Gone egy egyjátékos élmény. Egyszer elmentem a Sony-hoz, és azt mondtam, hogy láttam, mit csinálnak vele és nézzék meg, mit csinálunk a World War Z-vel. Felajánlottam nekik, hogy segítenénk a multiplayeres résszel, de ők túlzottan [az egyjátékos részre] koncentráltak érthető módon, hogy meg tudják jelentetni. Már fejlesztettünk, amikor hallottunk a játékról. Természetesen egy mélyet sóhajtottunk, mert tudod, hogy a Sony egy rakat pénzt tol majd a marketingje mögé. Ez valamelyest kivette a szelet a vitorlánkból, de azóta nem koncentrálnak annyira a zombitömegekre, hanem inkább a játék történetére. Nem tudom, hogy tiszta-e az, ha azt mondom, hogy van piaca mind a két játéknak. Remélem, hogy a Days Gone jól teljesít majd – szórakoztatónak tűnik. A másik dolog az, hogy az emberek folyamatosan beszélnek róla, de ne feledjük el, hogy PlayStation-exkluzív. Mi [a World War Z-vel] PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is fejlesztünk, és mi a multira összpontosítunk. Szerintem jól kiegészítjük egymást. Nem játszottam a Days Gone-nal, szóval nem tudom, hogy milyen lehet, de amint lehetőségem van rá, bepótolom!”

Karch a saját játékáról is beszélt: „Befejezés alatt áll a World War Z fejlesztése, a finomhangolásra állunk át. Értelemszerűen megpróbálunk egy bétát összehozni, hogy néhányan játszhassanak vele, és biztosítsuk így, hogy a netkód olyan jó, amilyennek mi gondoljuk. Megpróbálunk fejleszteni és kipróbálni pár dolgot egészen a megjelenés napjáig. Így készülnek ma a játékok. Beraksz egy verziót a dobozba, és aztán tovább dolgozol, hogy az első napi frissítés meglegyen, amivel olyan tökéletes lehet a játék, amennyire az lehetséges, de ehhez kell az idő. A csapat izgatott a World War Z iránt. A Saberen belül harcoltam, hogy a csapat része legyek, mert szerintem mindenki kiszagolja a győztest. Mindenki a része akar lenni. Szórakoztató vele játszani. Elég nagy stúdiónk van, hogy belsősként játszhassunk vele, és az emberek igazán élvezik.”

A Days Gone PlayStation 4-exkluzívként április 26-án jön egy halasztás után, a World War Z pedig 2019-ben jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu